• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/telegraf/daily mail

28.05.2020

10:03

SNIMLJEN KAKO ODVODI DEČAKA! Gnusni zločin beskućnika pedofila šokirao Ukrajinu!

Vesti

SNIMLJEN KAKO ODVODI DEČAKA! Gnusni zločin beskućnika pedofila šokirao Ukrajinu!

Podeli vest

Užasan zločin dogodio se u Ukrajini kada je pedofil silovao i zadavio dečaka (12), nakon što ga je namamio slatkišima i odveo u napuštenu zgradu, prenosi Dejli mejl

Rodion Volkov vraćao se kući sa fudbalskog treninga kada mu je prišao muškarac i započeo razgovor sa njim u Dnjepru, gradu u centralnom delu zemlje.

Zadobivši njegovo poverenje, stranac ga je odveo u obližnju prodavnicu i kupio mu slatkiše, prenose mediji.

Na fotografijama sa nadzornih kamera vidi se kako Volkov stoji pored muškarca (59) u prodavnici. Na drugoj slici vidi se kako odlaze zajedno. Nakon što su napustili prodavnicu, stranac je navodno pozvao dečaka u obilazak napuštene zgrade u parku.

Kada su ušli unutra, muškarac ga je silovao i ubio, a onda navodno imao seks sa njegovim mrtvim telom, rekli su istražitelji.

Dečakova porodica prijavila je njegov nestanak nakon što se nije vratio kući i nije se javio na telefon. Službenici su uspeli da uđu u trag dečakovom telefonu i počeli da pretražuju park.

- Kada su ušli u napuštenu zgradu, videli su muškarca kako leži na dušeku prekriven odećom. Muškarac je tad skočio, povukao pantalone i počeo nervozno da se ponaša - rekla je portparolka policije Ljudmila Kopilenko.

Nakon toga je, kako je rekla, policija ispod gomile odeće pronašla dečakovo nago telo. Muškarac, čije ime nije navedeno, je lokalni beskućnik koji živi u napuštenoj zgradi.

Odmah je uhapšen, a policija je priznao da je "silovao dečaka pre nego što ga je zadavio, a onda je imao seksualni odnos sa njegovim telom". Pedofilu preti doživotna kazna zatvora.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija