• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

03.06.2020

08:29

PREDSKAZANJE SUDNJEG DANA! Misteriozna smrt stotina slepih miševa prestravila stanovnike ove države, VLAST KRIJE ISTINU! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Vesti

PREDSKAZANJE SUDNJEG DANA! Misteriozna smrt stotina slepih miševa prestravila stanovnike ove države, VLAST KRIJE ISTINU! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Podeli vest

Misteriozni šišmiši koji većinu svog života provode viseći naopako dospeli su u žižu javnosti zbog sumnje da su odgovorni za pojavu novog koronavirusa, iako ova teorija još uvek nije potvrđena

Smrt stotine slepih miševa u nekoliko indijskih država, uključujući Utar Pradeš i Bihar progoni seljane, koji to smatraju zloslutnim znakom i nagoveštajem strašnih događaja.

Panika među lokalnim stanovnicima prisilila je vlast da krene u akciju i da pokuša da utvrdi uzrok smrti slepih miševa. 

Iz oblasti Belgat u Utar Pradešu, krajem maja prijavljena je smrt velikog broja slepih miševa bez fizičkih znakova povrede. Meštani su izjavili da su čak 52 slepa miša uginula u roku jednog sata u jednom području.

PIJACA IZ NOĆNE MORE! Ove slike lede krv u žilama: Sveže pečene slepe miševe i iznutrice pitona prodaju kao pljeskavice, poslastica - prepečeni pas! (UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO)

- I ranije smo doživljavali toplotne talase, ali smrt u tako velikim razmerama nikada se nije dogodila ranije. Nešto nije u redu, iako zvaničnici pokušavaju da obesmisle problem. Kako 52 slepa miša mogu odjednom da uginu u roku od sat vremena? - kaže seljanin Ašok Varma.

Istog dana kada je prijavljena smrt 52 slepa miša, odeljenje za stočarstvo Bihar potvrdilo je smrt oko 200 slepih miševa u blizini Ara u okrugu Bojpur. Tim lekara obišao je to područje i uzeo uzorke mrtvih noćnih stvorenja zbog testiranja.

Indijski institut za veterinarstvo navodi da su šišmiši najverovatnije uginuli u Utar Pradešu zbog prekomerne vrućine.

ŠTA SE TU DEŠAVA? Eksperimente na slepim miševima u Vuhanu zajedno su radili Amerika i Kina, da li ovaj potez SAD okriva ko je krivac za "bežanje" virusa

Pesticidi koji se koriste na stablima manga takođe se smatraju mogućim uzrokom masovnog pomora misterioznih noćnih stvorenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija