• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/dnevno.hr

03.06.2020

13:34

AMERIČKOM BEZUMLJU NEMA KRAJA! Pucali u policajca, snimali i prenosili uživo sve dok nije umro! (VIDEO)

Vesti

AMERIČKOM BEZUMLJU NEMA KRAJA! Pucali u policajca, snimali i prenosili uživo sve dok nije umro! (VIDEO)

Podeli vest

Penzionisani policajac David Dorn (77), još je jedna od žrtava nereda koji sve jače divljaju Amerikom

Smrti nesretnog Davida mogli su svedočiti svi korisnici Facebooka, jer umesto da mu pomognu, okupljeni su gledali kako krvari na smrt i objavljivali uživo sve dok nije umro.

David je preminuo na pločniku ispred trgovine "Lee’s Pawn & Jewelry" u ulici 4123 Martin Luter King Drajv.

Ubistvo se dogodilo u noći nasilja i razaranja u Sent Luisu. Dornova supruga, An Mari Dorn, rekla je da je njen pokojni suprug bio prijatelj vlasnice zalagaonice i da je radio za nju, a te noći otišao je jer su se oglasili alarmi.

Eksplicitan video snimak možete pogledati OVDE.

David Dorn se penzionisao iz policijske uprave u Sent Luisu 2007. godine nakon 38 godina rada. Tim Fitč, bivši šef policije okruga Sent Luis, na Twiteru je Dorna opisao kao "pravog državnog službenika."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija