• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Skaj Njuz

04.06.2020

14:26

ŠOK! MEDLIN JE MRTVA, VODIMO ISTRAGU ZA UBISTVO! Nakon objave imena osumnjičenog, STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA

Vesti

ŠOK! MEDLIN JE MRTVA, VODIMO ISTRAGU ZA UBISTVO! Nakon objave imena osumnjičenog, STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA

Podeli vest

Nemački javni tužilac izjavio je da veruje da je Medlin Meken mrtva i da policija tretira njen nestanak kao istragu o ubistvu

Nemačka policija je osuđenog prestupnika pedofila imenovala samo kao Kristijan B. i iz pravnih razloga nije otkrila njegovo prezime.

Objava je usledila nakon što je Klerens Majkl, portparol roditelja britanske devojčice, rekao da veruje da je identifikacija 43-godišnjeg nemačkog osumnjičenog "najznačajniji razvoj događaja u poslednjih 13 godina".

Državni tužilac Braunšvajga, Hans Kristian Volters je rekao:

- Državno tužilaštvo u Braunšvajgu vodi istragu protiv 43-godišnjeg nemačkog državljanina zbog sumnje za ubistvo. Iz ovoga se vidi da pretpostavljamo da je devojčica mrtva.

Foto: Reuters

Nemačka policija je ranije saopštila da ne veruje da je ubistvo planirano i da je osumnjičeni umešan u zločine poput provala i pljački.

Klerens Majkl kaže za Skaj Njuz da roditelji male Medlin nikada nisu prestali da se nadaju da je još živa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija