• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2020

08:09

U JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH MISTERIJA UMEŠANA I DEVOJKA SA KOSMETA?! Povezana direktno sa otmičarem, policija raspisala potragu

Vesti

U JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH MISTERIJA UMEŠANA I DEVOJKA SA KOSMETA?! Povezana direktno sa otmičarem, policija raspisala potragu

Podeli vest

Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji

List navodi da se veruje da je devojka bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz u Portugaliji, kada je iz hotela nestala Medlin Mekejn, koja je u tom mestu bila na odmoru sa roditeljima.

Polcija se nada da će pronaći bivšu partnerku otmičara, za koju se veruje da je u to vreme bila maloletna i da je reč o devojci sa Kosmeta, navodi Dejli mejl.

Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine.

Juče je nemački tužilac iz Braunšvajga Hans Kristijan Volters saopštio da se pretpostavlja da je devojčica mrtva.

On je rekao da se protiv 43-godišnjeg nemačkog državljanina vodi istraga zbog sumnje da je počinio ubistvo, preneo je CNN.

Foto: Reuters

Osumnjičeni, koji je u nemačkim medijima označen kao Kristijan B, trenutno izdržava zatvorsku kaznu.

Smatra se da je bio u kraju gde je Medlin poslednji put viđena tokom letovanja u Portugaliji. On je živeo u Algarveu između 1995. i 2007. godine, pljačkao hotele i prodavao drogu, saopštila je nemačka policija.

Policija je saopštila i da je on više puta osuđivan zbog seksualnih zločina nad devojčicama i da je na izdržavanju duge zatvorske kazne.

Nestanak Medlin Mekejn pokrenuo je međunarodnu potragu i leci sa njenim likom lepljeni su po celom svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija