• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

11.06.2020

19:04

ČEKA TE VOJNI PUČ! Bajden prolupao, umislio da će dobiti izbore, pa preti Trampu!

Vesti

ČEKA TE VOJNI PUČ! Bajden prolupao, umislio da će dobiti izbore, pa preti Trampu!

Podeli vest

Kandidat Demokratske partije na narednim izborima Džo Bajden smatra da aktuelnog predsednika čeka vojni puč ako odbije da prizna poraz na predsedničkim izborima, javlja Si-En-En

Na pitanje novinara šta Bajden misli šta se može desiti ako Tramp izgubi na predsedničkim izborima u novembru, ali odbije da prizna njegove rezultate i napusti svoju funkciju, bivši potpredsednik SAD je odgovorio da bi u tom slučaju vojska mogla da pomogne.

- Obećavam vam, apsolutno sam siguran, da će ga oni brzo izvesti iz Bele kuće - naveo je Bajden.

On je dodao da se u američkoj vojsci mnogi protive pokušajima aktuelnog predsednika SAD da pretvore Ameriku u militarističku državu i izjavio da se ponosi vojnicima koji su nedavno kritikovaoli Trampa.

NA DAN KADA JE UKINUTO ROPSTVO Donald Tramp održava kampanju u Tulsi, mestu gde je počinjen najveći rasni MASAKR! (VIDEO)

Slično mišljenje je izrazio i član Predstavničkog doma iz Luizijane, demokrata Sedrik Ričmond. Po njegovim rečima, vojnici će se umešati, ako se Tramp usprotivi rezultatima izbora.

- Siguran sam da će se generali i drugi ljudi aktivirati i osigurati mirnu predaju vlasti - izjavio je političar.

Ranije su mediji pisali da postoji konflikt između Donalda Trampa i šefa Pentagona Marka Espera, nakon što je taj javno saopštio da ne želi da koristi vojnu silu za gušenje protesta koji su zahvatili SAD nakon smrti afroamerikanca Džordža Flojda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Major

pre 3 godine

Iz Bajdenovih izjava sve je jasno i unapred obavestavaju javnost. Oni ce ( demokrate ) pobedu da proglase bez obzira na rezultate i Trampa ce da optuze da ne postuje rezultate izbora, a pomocu vojske ce da uspostave legitimitet sprovedenih i laziranih izbora. Vise puta vidjeno u svetu, pogotovo u reziji americke demokratije. Nisam ubedjen da ce plan da prodje glatko, a voleo bi da prodje sto "rapavije", da zavrsi bar povlacenjem americkih okupacionih snaga iz celoga sveta u Ameriku. Svet bi postao lepse mesto!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija