• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz/Globe/Informer.rs

12.06.2020

21:36

PRINC ČARLS PRIZNAO DA HARI NIJE NJEGOV BIOLOŠKI SIN?! Britanska kraljevska porodica na kolenima, DA LI JE OVO NAJŠOKANTIJA AFERA DO SADA?!

Vesti

PRINC ČARLS PRIZNAO DA HARI NIJE NJEGOV BIOLOŠKI SIN?! Britanska kraljevska porodica na kolenima, DA LI JE OVO NAJŠOKANTIJA AFERA DO SADA?!

Podeli vest

Iako u stranim medijima već neko vreme kruže glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Globe sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin

Naime, kako navodi ovaj medij, uzrok takvog Čarlsovog postupka bila je Harijeva supruga, 38-godišnja Megan Markl  koja je, prema rečima izvora, izludila princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju naterale da pozove Herija na razgovor. Za vreme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Čarls je princu otkrio kako on nije njegov sin.

Također, prema navodima Globea, britanski je prestolonaslednik je potom ispričao Hariju kako je odnos između njega i preminule princeze Dajane zahladio odmah nakon rođenja princa Vilijama, te kako je Dajana u braku bila nevjerna. 

Foto: AP PHOTO

MELANIJA NIJE HTELA ODMAH U BELU KUĆU?! Ovo su detalji posle TRAMPOVE INAUGURUACIJE!

Čarls je rekao i kako je oduvijek znao da Hari nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Hariju ko mu je zapravo pravi otac.

Inače, iako službene potvrde za ovo nema, Globe je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harija mogao biti bivši britanski vojnik Džejms Hjuit (62), koji je aferu s princezom Dajanom imao još za vreme njezinog braka s princom Čarlsom, a s princem deli i prepoznatljivu narandžastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, Džejms je negirao tvrdnje da je on Harijev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Herijeva rođenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 3 godine

Jao..jao jadni siroti Carls, Dajana bila nevjerna u braku???? A poznato je da je i prije zenidbe i tokom braka besramno varao sa ovom Kamilom sa kojom je danas u braku! Tada mu nije smetalo kao ni kamili sto su svako od njih u braku i varaju bracne partnere...nego je samo Dajana bila nevjerna....E moj Carlse...eeee moj ti......

Zem

pre 3 godine

To ti je boljka muškog roda, nedostatak svesti o jednakosti polova... propust u vaspitanju i roditelja i škole...a tek ovde na Balkanu...

Rale

pre 3 godine

Bludna kraljevska porodica. Bože, šta će sve još izbiti na videlo jednog dana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija