• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

15.06.2020

13:44

BOLEŠTINA! Deci od 4 godine u vrtiću dele pervezne slikovnice pune po**ografije! TU SU I "DROLJA" BARBIKA I "NABUBRELI" BETMEN! (FOTO)

Vesti

BOLEŠTINA! Deci od 4 godine u vrtiću dele pervezne slikovnice pune po**ografije! TU SU I "DROLJA" BARBIKA I "NABUBRELI" BETMEN! (FOTO)

Podeli vest

Od milovanja do polnih organa - švajcarski sex box namenjen deci u vrtiću

Švajcarska je po pitanju seksualnog obrazovanja umnogome pretekla zemlje Evropske unije koje punu pažnju posvećuju upravo ovoj oblasti u edukaciji dece. Tako se od školske 2011/2012. godine, kada je u Švajcarskoj uvedeno seksualno vaspitanje kao obavezan predmet, putem brojnih metoda od obdaništa do osnovnoškolskog uzrasta, plasiraju brojni sadržaji namenjeni seksualnom vaspitanju mališana.

JEZIVO... LIZANJE WC ŠOLJE, GURANJE NOVČIĆA U STRUJU, RAZBIJANJE LOBANJE! Ovo su najopasniji TikTok izazovi!

Predmetni zadaci koji mališane uče kako dodiri i milovanja mogu da budu vrlo prijatni, u sklopu su praktične nastave koja podrazumeva obostrano masiranje i dodirivanje toplim vrećama peska. Da doživljaj bude bolji, uz to se pušta prikladna opuštajuća muzika. 

Foto: printscreen

Sex Set za decu iz vrtića

- Važan naglasak se stavlja na reč "užitak". Mala deca treba da prepoznaju da dodiri na nekim delovima tela mogu da izazovu užitak - rekao je Daniel Šnajder, pomoćnik upravnika vrtića koji je zajedno sa drugim stručnjacima izradio vodič za vaspitače kantona Bazel.

DEČIJI PARK PUN POLNIH ORGANA! Ovako na "demokratskom zapadu" uče decu, TO, BRE, NIJE NORMALNO! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Međutim, Švajcarci pod seksualnim vaspitanjem dece podrazumevaju mnogo širi spektar edukativnih metoda. U školama i vrtićima dele se veliki kovčezi i boxovi. Prvi su predviđeni za manju decu uzrasta od 4 do 10 godina. Kovčezi sadrže lutke, slagalice, knjige i drugi nastavni materijal. U kutijama, takozvanim boxovima, nalaze se materijali za stariju decu, preko 10 godina: filmski materijal za edukaciju, drveni penisi u svim zamislivim dužinama i debljinama, a tu je i jedna veštačka vagina. 

Foto: printscreen

Edukacija?

Kratak pregled još jednog materijala vezanog uz seksualnu pedagogiju prilagođenu za uzrast od 4 do 8 godina jeste slikovnica "Liza i Jan". Šta se nalazi u ovoj slikovnici može se uočiti na priloženim fotografijama:

Da za Švajcarskom ne zaostaju mnogo zemlje Evropske unije, pokazuju mnogobrojni primeri iz prakse. Možda bi se neko zapitao da li su veštačke grudi sa senzorima i beba koja se doji potrebni kao igračke devojčicama, ali upravo je to ono što se može naći na tržištu igračaka.

Foto: printscreen

Lutka Skipper koja dobije veće grudi u par pritisaka olovke, oponašanje kopulacije (polnog odnosa) na jednoj dečijoj izložbi u Parizu ili lutka Barbika kao striptizeta, pa jedan od napoznatijih superheroja-Betmen, junak koji postaje porno zvezda, sve su to igračke namenjene deci, a ne odraslima. Stoga, nemojte da se iznenadite ako vam dete zatraži neku od ovih igračaka ili ga vidite da se u svojoj sobi igra sa Barbikom striptizetom, koja se kao i u pravom striptiz baru polugola u tangama uvija oko šipke.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija