• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

17.06.2020

19:02

ŠOK NA GRANICI! U kamionu pronašli više od 1,5 tona marihuane!

Vesti

ŠOK NA GRANICI! U kamionu pronašli više od 1,5 tona marihuane!

Podeli vest

Više od tone i po marihuane pronađeno je u kamionu koji je iz Kanade ušao u SAD, tvrde američki pogranični zvaničnici

Prema podacima carinske i granične zaštite Sjedinjenih Država (CBP), 1.517 kilograma marihuane zaplenjeno je 13. juna u kamionu koji je pokušao da pređe u državu Njujork iz južnog Ontaria noseći 58 kartonskih kutija, navodno punih treseta (tamno smeđi organski talog koji nastaje razgradnjom i raspadom mahovine).

POLICIJA UPALA NA IMANJE KOD LJIGA, zatekla ogroman "štek"

U PUTNOJ TORBI NOVOPAZARCA POLICIJA našla skoro 5 kilograma marihuane

Foto: Pixabay

Vlasti kažu da je marihuana verovatno trebalo da bude prodata na ulicama većih gradova na američkoj istočnoj obali, a procenjuje se da bi prodajna vrednost bila pet miliona dolara.

Gurprit Sing, 30-godišnji muškarac iz Indije, uhapšen je na granici i biće optužen za nezakonit uvoz i posedovanje marihuane sa namerom da je distribuira.

Ako bude osuđen, suočiće se sa kaznom zatvora od 10 godina.

Iako je kanadsko-američka granica od marta zbog pandemije zatvorena za sav saobracaj koji nije od suštinskog značaja, američki zvaničnici kažu da su primetili pojačanu aktivnost krijumčarenja droga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija