• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2020

09:26

TROŠE MILIJARDE ZA KUPOVINU RUSKOG GASA, A MI TREBA DA IH ŠTITIMO! Tramp napao Nemačku, pa zaključio: Očekujem odlične odnose sa Rusijom! (VIDEO)

Vesti

TROŠE MILIJARDE ZA KUPOVINU RUSKOG GASA, A MI TREBA DA IH ŠTITIMO! Tramp napao Nemačku, pa zaključio: Očekujem odlične odnose sa Rusijom! (VIDEO)

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države i dalje očekuju da imaju dobre odnose sa Rusijom, uprkos planovima o premeštanju pojedinih vojnika iz Nemačke u Poljsku, izjavio je američki predsednik Donald Tramp

- Mislim da to šalje vaoma snažan signal Rusiji, ali mislim da je još jači signal Rusiji činjenica da Nemačka plaća Rusiji milijarde dolara za kupovinu energije od Rusije preko gasovoda - rekao je Tramp u sredu, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa poljskim predsednikom Andžejom Dudom u Vašingtonu.

Tramp je dodao da Nemačka troši milijarde dolara za kupovinu od Rusije, a očekuje se da je SAD brane od Rusije.

Američki predsednik ocenio je da je to "veoma loše" i da je nemački narod veoma nesrećan zbog toga.

- Uz sve to rečeno, očekujemo da se slažemo sa Rusijom. Očekujemo da se slažemo sa svima - poručio je Tramp.

Kako je ranije objavljeno, SAD i Poljska potpisuju nov sporazum o vojnoj saradnji u okviru kojeg bi SAD mogle da pošalju dodatne vojne snage u tu zemlju.

Tramp je rekao u sredu da se raduje potpisivanju tog sporazuma sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom koji je prvi strani državnik u poseti Beloj kući od izbijanja pandemije korona virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija