• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2020

12:55

GEJTS OTKRIO BRUTALNU ISTINU O MASKAMA, prognozira da nas na JESEN zbog toga ČEKA PAKAO!

Vesti

GEJTS OTKRIO BRUTALNU ISTINU O MASKAMA, prognozira da nas na JESEN zbog toga ČEKA PAKAO!

Podeli vest

Američki milijarder i filantrop Bil Gejts nedavno je rekao kako Sjedinjene Države nisu blizu kraja borbi s korona virusom uzročnikom bolesti KOVID-19

Uveren je kako će na jesen doći do nove runde širenja virusa zbog toga što brojni ljudi sad odbijaju da nose masku i drže se pravila fizičke distance.

U oktobru i novembru, dodao je, neće biti dovoljan bolji zdravstveni tretman koji trenutno pomaže u smanjivanju broja preminulih već će biti nužne oštrije mere ograničenja ako se Amerikanci odmah ne disciplinuju, prenosi Tportal.hr.

Suosnivač Majkrosofta već decenijama finansira, između ostalog, i razvoj vakcine za suzbijanje raznih bolesti, a na mogućnost pandemije upozorio je tokom TED Talka 2015. godine.

Gejts je razočaran što vlada predsednika Donalda Trampa nije preuzela predvodničku ulogu u borbi protiv virusa, kako na domaćem terenu tako i u inostranstvu, iako to kao svetska supersila može i treba da uradi.

Zbog toga je stanje u SAD-u i svetu lošije nego što je očekivao. Upozorio je kako se premalo preduzima kako bi bile pronađene osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženima i poštovale mere izolacije.

Štaviše, postoje političke grupe koje se aktivno protive nošenju zaštitnih maski. U jednom trenutku je čak i guverner američke savezne države Severne Dakote Souglas Burgum, inače pripadnik Republikanske stranke, u jednom trenutku morao javno da reaguje kako bi zamolio ljude da prestanu da povezuju nošenje zaštitnih maski s političkim strankama i ideologijama.

- Trenutno nam na ruku u borbi protiv koronavirusa svima ide toplije vreme, ali to neće potrajati večno - naglasio je Gejts. Kad stigne jesen i s njom niže temperature moglo bi biti puno problema.

Smatra kako će rešenje problema biti vakcina i nada se kako će biti dostupno više od jedne te kako će biti masovno proizvođena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ispektor

pre 3 godine

Najbolje bi bilo da Gejts jos malo instalira viruse u Windows a onda ljudima prodaje antiviruse i windows security . On ne spominje hiljade zdrave dece koja su umrla u Indiji posto su bila vakcinisana Microsoft vakcinama . Bill Gejts bi trebao odgovarati za organiziran locin protiv covecanstva , Mikrosoft Vakcine ubijaju ljude a on kao nesto deli savete a za to vreme srpski masoni trljaju ruke , oparice se preko Microsoftovih vakcina .

ajme onom kome on pomogne

pre 3 godine

sto on i slicni njemu, ljudima vise pomazu, ljudima je gore a oni postaju sve bogatiji i bolje zive.. ja mislim da u zadnjih 30-40god ne postoji bolest iza koje ne stoje takvi ko on

Ela

pre 3 godine

Izgleda da niko ne sme da pokrene istragu protiv dotičnog gospodina , ako ga tako mogu nazvati, jer je on gospodin samo sebi..... hoce da utera strah u ljude, pa da ih posle truje mucrosoft vakcinama, sramno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija