• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Radio Sarajevo

01.07.2020

09:27

ZBOG PANDEMIJE KORONE BAJDEN NEĆE ORGANIZOVATI PREDIZBORNE SKUPOVE! Dok krivi predsednika, Tramp ga ISMEJAVA! (VIDEO)

Vesti

ZBOG PANDEMIJE KORONE BAJDEN NEĆE ORGANIZOVATI PREDIZBORNE SKUPOVE! Dok krivi predsednika, Tramp ga ISMEJAVA! (VIDEO)

Podeli vest

Demokratski kandidat za američke predsedničke izbore Džozef Bajden (Džo Bajden) izjavio je juče da prati upustva lekara i da zbog pandemije neće pre izbora organizovati predizborne skupove, za razliku od njegovog protivnika, američkog predsednika Donalda Trampa

- Ovo je najčudnija kampanja u modernoj istoriji, čini mi se - naglasio je pred novinarima u Vilmingtonu, u državi Delaver.

- Pratiću upustva lekara, ne samo zbog sebe, već zbog zemlje. To znači da neću organizovati skupove - dodao je glavni demokratski suparnik na predsedničkim izborima u novembru i nekadašnji potpredsednik u mandatu predsednika Baraka Obame.

Donald Tramp (74) je bio na udaru oštrih kritika zbog organizovanja skupa u Tulsi u Oklahomi, gde se 20. juna okupilo više hiljada osoba u toj državi na jugu zemlje, u kojoj je zabeležen veliki broj oboljelih.

Džo Bajden (77) je precizirao da se nije testirao na koronavirus jer nema simptoma i ne želi nekome preuzeti mesto, ali će to učiniti "uskoro" kada organizuje javne susrete.

Donald Tramp i njegova ekipa za kampanju redovno se smeju na Bajdenov račun jer nije izlazio iz kuće u Vilmingtonu nakon naglog prekida kampanje sredinom marta zbog koronavirusa.

Trampova ekipa dovodi u pitanje njegove mentalne sposobnosti i tvrdi da se Bajden skriva u podrumu kako ga niko ne bi video.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija