• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MIRROR

07.07.2020

16:58

SKUPLJAO JE NOVAC GODINU DANA ZA PUTOVANJE IZ SNOVA, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Neverovatna priča Estonca KOJA SE PRETVORILA U NOĆNU MORU!

Vesti

SKUPLJAO JE NOVAC GODINU DANA ZA PUTOVANJE IZ SNOVA, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Neverovatna priča Estonca KOJA SE PRETVORILA U NOĆNU MORU!

Podeli vest

Turista iz Estonije, Roman Trofimov, kaže da zbog pandemije koronavirusa već 110 dana živi na pustom aerodromu na Filipinima

Godinu dana je štedeo za putovanje iz snova, međutim, sada je zarobljen na aerodromu jer je Manila donela posebna pravila tokom borbe sa koronom.

Putovao je u jugoistočnu Aziju kada je počelo uvođenje karantina, i tvrdi da mu je oduzet pasoš.

U bizarnoj sagi koja podseća na čuveni film "Terminal" sa Tomom Henksom, Estonac je za strane medije rekao da mesecima jede i spava na aerodromu. Ličnu higijenu ennako održava u toaletima, iako do sada već ima dugu bradu i kosu, a osoblje ga snabdeva hranom i grickalicama.

Podelio je i fotografije svojih "obroka", na kojima su flaša vode i čokoladice. Rečeno mu je da mora da ostane tamo dok se ne promene pravila karantina.

Trofimov apeluje da ga spasu sa aerodroma, na kojem se nalazi od 20. marta, otkako je stigao letom iz Bangkoka.

I CRKVA ODALA POČAST SRPSKOM HEROJU IZ BERLINA! Srebrnjak sa likom Karađorđa zemljaku Zoranu koji je spasio devojčicu od otmice!

Očajni turista moli za pomoć i kaže da aerodrom izgleda kao grad duhova - osoblje se retko viđa, a većina aviona je prizemljena.

Kako je rekao, spava na metalnim stolicama i hladnom podu aerodroma.

Na kraju je konzulat Estonije uspeo da mu pomogne i da bude prebačen u putnički salon 1. aprila.

Istakao je kako se oseća kao zatvorenik i da je zamolio ambasadu za pomoć, ali da nije mogla da organizuje povratni let.

Nakon dugo peripetija, Trofimov je saopštio da se konačno vraća kući i da mu avion sleće u Talin 8. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija