• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

17.07.2020

08:43

PEDOFILSKI SKANDAL U VRTIĆIMA! U bolesnom eksperimentu deca primorana da igraju JEZIVU IGRU S ODRASLIMA!

Vesti

PEDOFILSKI SKANDAL U VRTIĆIMA! U bolesnom eksperimentu deca primorana da igraju JEZIVU IGRU S ODRASLIMA!

Podeli vest

Amerikanac Fred O. Donaldson, napravio je koncept igre "Original Play" po kojem svako ko želi može da se prijavi za rad u vrtiću i igra se sa decom tako što se rvaju i valjaju po podu!

Mališani su se žalili da ih dodiruju po intimnim mestima na telu, a nekoliko roditelja je zbog toga podnelo tužbu zbog ovakvog vida igre i zlostavljanja dece i zabranilo im odlazak u vrtić.

Ozbiljan pedofilski skandal dogodio se u Nemačkoj zbog eksperimenta koji se sprovodi u pojedinim vrtićima. Roditelji dece obratili su se dečijem psihologu koji je ustanovio vidljive tragove zlostavljanjamališana, psihički, ali najviše fizički. 

- Fizički u smislu da je jedno dete posvedočilo da mu je nepoznati čovek, koji se zaposlio da se valja sa decom, na podu u igri gurnuo nos između guze. Dečak je postao agresivan, emotivan i jako sramežljiv. Zaključak je da taj koncept vodi ka pedofiliji, zbog čega su u dotičnom vrtiću zabranili takavnačin igre. Roditeljima je bilo neprihvatljivo da nepoznate osobe dolaze u vrtić i da se, kroz navodno igru, grle i fizički dodiruju sa decom-kažu iz grupe "Stop pedofiliji SP".

Ko je Fred O. Donaldson?

Foto: printscreen

Prema navodima u nemačkih medijima, Fred O. Donaldson je američki sedamdestogodišnji univerzitetski profesor koji razvija različitekoncepte igara za decu i mlade. Napisao je knjigu o uticaju igara dece sa životinjama i njihovim prednostima, a cilj koncepta u vrtićima je datakav način zabaveproba da prenese na decu i odrasle ljude.

Oni, međutim, ističu da takav koncept igre nije ukinut u svim vrtićima, već su ljude koji se valjaju sa decom prebacili u drugo zabavište.

- Šestoro roditelja podnelo je čak i tužbu protiv ovakvog koncepta igranja sa njihovom decom, međutim, sud u Berlinu je odbio kao neosnovanu pod tvrdnjom da to nije ništa strašno i da oni koji su se igrali sa decom nisu učinili nikakav zločin. Smatramo da je to posebno zabrinjavajuće i da predstavlja ozbiljan pokušaj ubacivanja pedofila u vrtiće. Identično, u isto vreme je pokušana primena tog sistema i u Poljskoj, Austriji, Švedskoj, Danskoj, Dubaiju, nekim afričkim zemljama i u pojedinim državama Amerike-navode iz grupe balkanskih lovaca na pedofile.

Iako su roditelji drugog mišljenja, njih ovim povodom niko nije čuo. Sporni događaj je zataškan, a osobe koje se valjaju sa decom dobile su posao u drugom zabavištu. Dok su pojedini nemački gradovi poput Hamburga i Bajerna zabranili ovakav koncept igre sa decom, u Berlinu je dopušten.Jedini uslov je da se osoba koja se prijavi za igru proveri u policiji da li je kažnjavana, a onda je potrebno da plati 200 do 250 evra čime su joj otvorena vrata vrtića da se valja sa decom,  a da roditelji o svemu ništa ne znaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mozgalica

pre 3 godine

E Svete jebem te ,šta će tek biti kada nas sasvim stave pod biološku vakcinu samo tamo neki kaže daj tvoje dete nama na mesec dana da se malo igramo sa njim ,ako se suprotstaviš oni kažu dobro nemoj ugasićemo ga tu pred tvojim očima ukuca ID broj u telefon stisne enter i gotovo .Šta mislite BUDALE da neće biti tako još kako samo sabotirajte kritike i komentare prvo će vaša deca nastradati jer takvima ne trebaju svedoci sprovođenja nasilnog projekta za kontrolu ljudi MAJMUNI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija