• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.08.2020

17:17

U AUSTRIJI PONOVO DVOCIFREN BROJ ZARAŽENIH KORONOM! Najveći broj obolelih u Beču!

Vesti

U AUSTRIJI PONOVO DVOCIFREN BROJ ZARAŽENIH KORONOM! Najveći broj obolelih u Beču!

Podeli vest

U Austriji je broj novozaraženih ponovo dvocifren posle više dana sa trocifrenim bilansom

U poslednja 24 sata registrovana su 82 novozaražena, što je duplo manje nego juče, kada je saopšteno da je bilo 175 novoobolelih, najveći broj od 11.aprila kada je kriva pala posle prvog talasa.

Pošto je istovremeno ozdravilo 153 osobe, broj aktivno obolelih pao je na 1.583.

Od početka epidemije korona virusa u Austriji je 21.212 osoba pozitivno testirano na korona virusa, od kojih je 18.911 izlečen.

Trenutno je 99 kovid pacijenata hospitalizovano, a 19 se nalazi na intenzivnoj nezi.

Kada je reč o novoobolelima najveći broj je ponovo zabeležen u Beču sa 42, a zatim sledi Donja Austrija sa 21, te Gornja Austrija sa 17.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija