• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

08.08.2020

09:55

OVO JE OBJAVA RATA, A MERKEL NI DA PISNE! AMERIKA ZAPRETILA SANKCIJAMA NEMAČKOJ, sve se vrti oko lučkog grada na severu, razlog su, očekivano - RUSI!

Vesti

OVO JE OBJAVA RATA, A MERKEL NI DA PISNE! AMERIKA ZAPRETILA SANKCIJAMA NEMAČKOJ, sve se vrti oko lučkog grada na severu, razlog su, očekivano - RUSI!

Podeli vest

Poslanik Bundestaga iz partije „Savez 90/Zeleni“ i bivši ministar ekologije Jurgen Tritin okarakterisao je pretnje američkih senatora po pitanju uvođenja novih sankcija protiv luke Zasnic, koja je uključena u proces izgradnje „Severnog toka 2“, objavom ekonomskog rata Nemačkoj

„Mešanje u suverenitet Nemačke i Evropske unije dostiglo je nivo bez presedana kada je reč o agresiji, što nipošto ne treba da ostane bez odgovora“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, kompanije koje su uključene u proces izgradnje „Severnog toka 2“ moraju biti zaštićene od „vašingtonskih metoda zastrašivanja po principu Divljeg Zapada“.

Tritin je pozvao Nemačku i EU da pruže odlučan odgovor Americi, a kao primer naveo je uvođenje ograničavajućih mera protiv američkog gasa iz škriljaca.

 

 

Ujedno je i podsetio da se luka Zasnic nalazi u izbornom okrugu nemačke kancelarke Angele Merkel, te se zapitao kako ona može da objasni svoju neaktivnost po tom pitanju.

Podsetimo, nešto ranije je nemački „Handelsblat“ pisao da je američki Senat zatražio od administracije nemačke luke Zasnic da prekinu radove na podršci izgradnje „Severnog toka 2“.

Istovremeno, nemački list „Berliner cajtung“ je pisao o tome kako su pretnje SAD sankcijama okrenule nemačke političare protiv Vašingtona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko Imanjic

pre 3 godine

Merkelovku kao i Makrona je postavio rimskosolomonski jevrejsko jezuitski bankar Rothschild koji zajedno sa engleskom rimskosolomonskom venecijanskom bankarskom robovlasnickom kraljevinom Engleskom ima tvornicu Uranijuma i koji je izvrsio agresiju na Jugoslaviju , okupirao Kosovo , Crnu Goru , uveo svoju bankarsku diktaturu i postavio svoj simbol solomonsku robovlasnicku krunu i dvoglavog lesinara na zastavu porobljene Srbije i rimskosolomonsko jezuitsko vatkansku sahovsku tablu na zastavu porobljene Hrvatske . Sasvim je jasno zasto Merkelova ne spominje nista jer Merkelova bas kao i cela brizelska kancelarija i bas kao i Makron svi oni radi za Rothschilda a Rothschild kao bankar i predstavnik medjunarodnog rimskosolomonsko jevrejskojezuitskog drustva pljacka i privatizuje svetske energetske resurse , destabilizuje ekonomije i porobljava narod , kasnije se na porobljenim teritorijama postavlja kruna kao robovlasnicki operativni sistem a agent kralj se postavlja da upravlja , pljacka i iskoristava radnicku klasu . Postavlja se i lazna crkva koja radi u interesu rimskosolomonsko jezuitske kraljevine a iskoristava i pljacka narod i radnicku klasu .

Milutin

pre 3 godine

Nemcima bi trebalo da izvozimo ogledala. Očigledno ih nemački političari nemaju. Ili ako ih imaju možda ih je sramota da se pogledaju u njima. Jer nespojivo je njihovo oduševljenje kada drugima uvode sankcije ili nedo Bog ih bombarduju sa velike visine i njihova retorika kad se njima preti sankcijama.

Dragojlo

pre 3 godine

Nije ZASNIC nego SASSNITZ gospodo informera!!!

babuskera

pre 3 godine

je zlo i zato u ovom slucaju podrzavam amere... ona je iz duboke drzave i presudno ce biti da li ce Tramp dobiti izbore.... ako dobije to je spas za covecanstvo jer je krenuo protiv duboke drzave a uz veliku pomoc Putina....

Karma

pre 3 godine

Tako to ide kad se zaboravi da motka uvek ima dva kraja. Ne brine ih državni suverenitet kad su razbili Jugoslaviju, a oni su bili glavni, ne brine ih suverenitet Srbije kad su joj nasilno, bombama i ubijanjem nedužnih, oteli KiM ali brinu o svom suverenitetu kad su u pitanju njihovi interesi i ekonomija. Od Srbije traže da uvede sankcije Rusiji, na sopstvenu štetu, da prekine saradnju sa Kinom, na sopstvenu štetu, a oni će sve da uzmu za sebe. Imperijalistička licemerna bagra ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija