• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.08.2020

17:24

BROJ OBOLELE DECE PORASTAO ZA 137 ODSTO! Zabrinjavajuće brojke na Floridi!

Vesti

BROJ OBOLELE DECE PORASTAO ZA 137 ODSTO! Zabrinjavajuće brojke na Floridi!

Podeli vest

Za mesec dana broj dece obolele od koronavirusa na Floridi porastao je za 137 odsto, pokazali su danas objavljeni zvanični podaci.

U periodu od 9. jula do 9. avgusta broj dece starosti do 17 godina obolele od virusa kovid-19 porastao je sa 16.797 na 39.735, a u istom periodu broj hospitalizovane dece porastao je sa 213 na 436, odnosno porastao je za 105 odsto, prenosi CNN.

MAKRON JE RAZMAŽENO DETE! Turci udarili na predsednika Francuske: NJEGOVA RETORIKA JE ODRAZ KOLONIJALNE PROŠLOSTI!

Procentualno broj zaražene dece na Floridi u prethodnom mesecu znatno je veći nego na nacionalnom nivou gde to povećanje iznosi 90 odsto.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija