• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

12.08.2020

10:38

(VIDEO) PRIMEĆENO 5 PODZEMNIH BAZA SA TAJNIM PROLAZIMA?! Najnoviji snimak na ostrvu u Južnoj Karolini pokrenuo polemiku!

Vesti

(VIDEO) PRIMEĆENO 5 PODZEMNIH BAZA SA TAJNIM PROLAZIMA?! Najnoviji snimak na ostrvu u Južnoj Karolini pokrenuo polemiku!

Podeli vest

Samoproglašeni ekspert za NLO tvrdi da je otkrio ulaze u pet različitih podzemnih baza u Južnoj Karolini. Lovac na vanzemaljce kaže da veruje da navodne baze imaju tajne prolaze koji vode u more

Skot Varing kaže da je preko „Gugl erta“ otkrio vanzemaljske ispostave koje se skrivene na ostrvu u Južnoj Karolini. U pitanju je pet udubljenja ovalnog oblika koja se, čini se, savršeno podudaraju na satelitskoj slici. Ova upečatljiva formacija ubedila je Varinga da ovali kriju podzemne vanzemaljske baze, a on tvrdi da imaju duge prolaze koji vode u more.

ŠOK! SVETLA NA NEBU IZNAD SRBIJE SADA SU U RUKAMA PENTAGONA! Američka vojska preuzima satelite! (VIDEO)

SIGURNO NISU SATELITI! Naš astronom otkriva šta bi mogle biti MISTERIOZNE UŽARENE LOPTE NA NEBU IZNAD BEOGRADA

„Pet ostrva su na mapi pod savršenim uglom od 45 stepeni“, napisao je Varing. „Pet ovala ima središnji oval koji je najveći, a zatim sve manje dok idu prema kraj. Postrojeni su paralelno jedan sa drugim. Sve bi to trebalo da je statistički nemoguće, a ipak ... eto ga.“

Iako su formacije ovalnog oblika upečatljive, naučno objašnjenje je da su oni primer močvarnih područja poznatih kao Zalivi Karoline. To su eliptične udubljenja koja su u velikoj meri ispunjena kišom i plitkim podzemnim vodama. Ona se prevashodno nalaze u Karolini i Džordžiji, ali se mogu videti i na mnogim mestima duž obale američkog Atlantskog okeana.

Zanimljivo je da geolozi nisu sasvim sigurni u to šta je prouzrokovalo da se razviju neobične vodene formacije, a neki čak i navode da su one možda posledica udara kometa u davna vremena. Međutim, većina stručnjaka smatra da su to ostaci drevnih erozivnih procesa koji se više ne odvijaju, prenosi „Raša tudej“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija