• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

12.08.2020

20:24

(VIDEO) POLICIJA U MINSKU PUCALA NA LJUDE KOJI SU SA BALKONA DAVALI PODRŠKU DEMONSTRANTIMA! Haos se ne stišava, NA ULICAMA POTPUNA ANARHIJA!

Vesti

(VIDEO) POLICIJA U MINSKU PUCALA NA LJUDE KOJI SU SA BALKONA DAVALI PODRŠKU DEMONSTRANTIMA! Haos se ne stišava, NA ULICAMA POTPUNA ANARHIJA!

Podeli vest

Specijalne snage pucale su iz sačmarica pucale na ljude u Minsku koji su sa balkona govorili demonstrantima gde da se sakriju

 Pored metro stanice "Gruševka" iz policijskih automobila je izletela specijalna policija. Demonstranti su počeli da beže, saopštava dopisnik Sputnjika.

UMESTO ŠTO ŠETATE ULICAMA, NAĐITE POSAO! Lukašenko poslao JASNU PORUKU demonstrantima!

Sa balkona okolnih zgrada ljudi su vikali gde da se sakriju, a kao odgovor na to na 'koordinatore'' su nekoliko puta pucali.

 

 

Mediji javljaju i da je u centru grada saobraćajca udarilo vozilo, ali da je on ostao živ. U toku je istraga. Nejasno je da li ovaj incident ima veze sa protestima.

I u Gomelju se večeras okupilo stotinak ljudi. Vozači automobila im sviraju, dajući time podršku. Neke devojke nose hrizanteme. Međutim, nije primetno prisustvo pripadnika policije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 3 godine

E tako radi Policija. Tko se usprotivi ili ugrozava Policiju.Mora snositi posledice.Tko baca kamen policajcu u glavu.Policajac ima pravo da mu puca u glavu. Samo u Srbiji policiju se tuce.

Matan

pre 3 godine

Milovan@ Brat Lukašenko, hahhahah Valjda jedine dvije države u Evropi koje vole Lukašenka, su Srbija i Rusija. S tim da ga Rusi više trpe nego vole. Dakle, ostajete vi, vječiti zaljubljenici u diktatore. Samo kod vas su diktatori žrtve, a narod krivci, špijuni i plačenici. Jedini u Evropi, i najpametniji. Srbi. I najjeftiniji, kupiš ih za 4 poslovna Mig 29.

alexander zivkovic

pre 3 godine

Ja zivim u austriju tamo policija prvo Bija pa puca pa posle pita koje jos ziv Samo srbiju nesme policija da se brani

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija