• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2020

14:42

(VIDEO) NEREDI U HAGU TREĆU NOĆ ZAREDOM! Mladi imigranti pale sve pred sobom zbog JEDNE ODLUKE vlasti! Uhapšeno 27 izgrednika!

Vesti

(VIDEO) NEREDI U HAGU TREĆU NOĆ ZAREDOM! Mladi imigranti pale sve pred sobom zbog JEDNE ODLUKE vlasti! Uhapšeno 27 izgrednika!

Podeli vest

U Hagu je danas uhapšeno 27 ljudi zbog nereda u siromašnom kvartu koji su izbili treću noć zaredom, zbog odluke vlasti da zabrane otvaranje hidranata za vodu kako bi se meštani tog dela grada rashladili


Mladi su do ranih jutarnjih sati palili skladišta i bacali kamenje i baklje na policiju, prenosi AP.

 

 


Neredi su se proširili i na grad Utreht, a lokalni mediji navode da u tim područjima žive brojne porodice marokanskog i turskog porekla.

 

 

POGORŠANA BEZBEDONOSNA SITUACIJA U BOSNI! Srbi traže od Predstavništva BiH da se zaštite njihova prava!

AUSTRIJSKI POLICAJCI SA KOMPLETNOM OPREMOM KRENULI KA SRBIJI! Pomagaće srpskim kolegama u zaštiti granice!

Foto: Printskrin: Facebook

Haška policija je saopštila da su demonstranti uhapšeni zbog nasilja na javnom mestu, podsticanja i nasilničkog ponašanja.


 

 



Prethodnog dana zbog sličnih prekršaja uhapšeno je više od 20 ljudi.

Neredi su izbili zbog odluke vlasti da zabrane otvaranje hidranata za vodu kako bi se meštani rashladili, u trenutku kada je Holandiju zahvatio talas vrućine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija