• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2020

23:00

TRAMPOVA SAVETNICA PODNELA OSTAVKU ZBOG ĆERKE! Američki predsednik ostaje bez vernog saborca

Vesti

TRAMPOVA SAVETNICA PODNELA OSTAVKU ZBOG ĆERKE! Američki predsednik ostaje bez vernog saborca

Podeli vest

Kilijan Konvej (53), jedna od najodanijih saradnica predsednika SAD, odlazi iz Bele kuće jer njena ćerka Klaudija (15), koja Trampa naziva "idiotom", hoće da je se odrekne preko suda

Kilijan Konvej (53), jedna od najvažnijih i najodanijih saradnica američkog predsednika Donalda Trampa, najavila je da će na kraju meseca podneti ostavku kako bi mogla da se posveti svojoj porodici, koja je već godinama u potpunom rasulu zbog njenog angažmana u Beloj kući. Odluku da se povuče iz predsedničkog kabineta Konvejeva je saopštila samo dan nakon što je njena ćerka Klaudija (15) na društvenim mrežama objavila da će se preko suda odreći roditelja - jer više ne može da podnese da joj majka radi za Trampa!

Manje drame, više mame

Bliska Trampova savetnica, koja je 2016. maestralno vodila njegovu predsedničku kampanju, u saopštenju za medije navela je da će se potruditi da u njenoj porodici od sada bude "manje drame, a više mame", te da su joj deca važnija od političke karijere. Ona je pomenula da njen rad sa Trampom uticao i na odnos sa suprugom, poznatim advokatom Džordžom Konvejem i jednim od najžešćih kritičara američkog predsednika u Republikanskoj partiji.

Suprug odustao od rušenja Trampa

Supružnici Kilijan i Džordž Konvej očigledno su postigli neku vrstu političkog dogovora, budući da će se i on povući iz takozvanog Projekta "Linkoln", odnosno grupe članova Republikanske partije, koji su se zarekli da će srušiti Trampa. Džordž je bio suosnivač te frakcije i često je oštro kritikovao aktuelnog predsednika bez obzira na to što mu žena radi za Trampa. Sada, nakon što je ona najavila otkaz, on će istupiti iz te grupe.

- Džordž i ja se ne slažemo oko mnogih stvari, ali smo na istoj strani kad su deca u pitanju. Oni uskoro započinju novu školsku godinu, a zbog epidemije koronavirusa najmanje nekoliko meseci moraće da se školuju od kuće. Svi roditelji znaju koliko je to zahtevan i izazovan posao, zbog čega sam odlučila da se povučem iz Bele kuće. Odluka je samo moja. Kad bude bilo vreme, objaviću šta dalje planiram - saopštila je Konvejeva, koja sa Džordžom, pored Klaudije, ima još dve ćerke i sina.

Šokantne optužbe

Američki mediji, međutim, pišu da odlazak Konvejeve nema nikakve veze sa predstojećom školskom godinom, već isključivo sa poremećenim porodičnim odnosima. Ćerka Klaudija na društvenim mrežama već mesecima objavljuje šokantne optužbe na račun svojih roditelja, ali i predsednika Donalda Trampa, kojeg često naziva "je*enim idiotom". Ona je napisala da ju je majka godinama fizički zlostavljala, da joj je majčina saradnja sa Trampom "uništila život", kao i da njenu majku zanimaju samo posao i slava. Oca je, s druge strane, optužila da nikad nije brinuo o njoj i da ne zna čak ni njeno srednje ime.

Nakon što je Kilijan najavila da će podneti ostavku, Klaudija je na Tik toku objavila da će se njeni roditelji razvesti, ali da ne odustaje od namere da se sudski odvoji od njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija