• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

26.08.2020

12:37

ERDOGANOVA SUROVA PRETNJA GRČKOJ! Svi koji nam se suprostave PLATIĆE, A MI ĆEMO OSTVARITI NAŠE NAMERE PO SVAKU CENU

Vesti

ERDOGANOVA SUROVA PRETNJA GRČKOJ! Svi koji nam se suprostave PLATIĆE, A MI ĆEMO OSTVARITI NAŠE NAMERE PO SVAKU CENU

Podeli vest

Turski predsednik opet preti!

Turska je spremna da na sve moguće načine, uključujući i vojnim putem, štiti svoje interese na Sredozemnom, Egejskom i Crnom moru, izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

POMPEO OPET NAPAO KINU, A ZATIM OTKRIO: Pravimo rakete da obuzdamo agresiju Rusije!

RUSKI HELIKOPTER MI-28NM JE NEUNIŠTIV! Podvrgnut raketnoj paljbi sa zemlje u cilju testiranja! (VIDEO)

- Turska će dobiti ono što joj pripada na Crnom, Egejskom i Sredozemnom moru. Za to smo spremni da učinimo ono što je potrebno na političkom, ekonomskom i vojnom planu. Pozivamo naše partnere da ne čine pogrešne korake koji će ih uništiti. Turska nije zemlja čije se strpljenje, mogućnosti i odlučnost mogu beskrajno testirati. Želim da svi to shvate - rekao je Erdogan govoreći u provinciji Muš na istoku Turske.

 On je zapretio da će oni koji budu išli protiv Turske, koja sprovodi seizmička istraživanja na spornom području kontinentalnog praga u Istočnom Mediteranu, platiti veliku cenu.

 

 

- Ako smo rekli da ćemo učiniti, onda ćemo učiniti po svaku cenu. Ko god želi da nam se suprotstavi, uprkos ceni koja će morati da se plati, neka ga. Ili neka nam se skloni s puta, sami ćemo izaći na kraj sa našim poslovima - dodao je turski predsednik.  

Poslednjih nedelja došlo je do oštrog pogoršanja odnosa između Grčke i Turske nakon što je turski brod „Oruč reis“ započeo seizmička istraživanja na Istočnom Sredozemlju, području koje Grčka smatra svojom isključivom ekonomskom zonom. Grčke oružane snage dovedene su u stanje povećane borbene gotovosti.

BONUS VIDEO:

PA IMA LI NEKO KO GA NE BI VOZIO?! Jeep obnovio čuveni model iz svoje prošlosti - stiže novi Wagoneer!

SRPSKI TURIZAM PROTIV VIŠE SILE! Manifestacija "Za spas turizma" održana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija