• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

02.09.2020

22:10

EVO GDE SE BERLUSKONI ZARAZIO! Boravak na omiljenom mestu ITALIJANSKIH BOGATAŠA POŠAO PO ZLU!

Vesti

EVO GDE SE BERLUSKONI ZARAZIO! Boravak na omiljenom mestu ITALIJANSKIH BOGATAŠA POŠAO PO ZLU!

Podeli vest

Silvijo Berluskoni, lider i vlasnik stranke “Forza Italija”, bivši italijanski premijer, pozitivan je na Covid19, saopštio je njegov lični lekar, Albeto Zangrlio, a vest prenose svi italijanski mediji

Berluskoni je, prema tvrdnji lekara, asimptomatičan, nalazi se u svojoj milanskoj vili, i tu će ostati 14 dana u karantinu.

Silvijo Berluskoni je dok je pandemija bila u punom jeku bio u svojoj kuci u Nizi, Francuska, a zatim, deo godisnjeg odmora proveo na Sardinji gde se družio sa Flavijom Briajtore, vlasnikom diskoteke na Sardiniji "Milijarder" omiljenom mestu ekskulzivnih gostiju na Sradiniji.
 

BERLUSKONI POZITIVAN NA KORONU! Nalazi se u samoizolaciji!

Briajtore, koji je najavljivao da će tužiti vladu zbog najave o zatvaranju diskoteka, zaražen je kao i većina njegovih zaposlenih, ali i jedan broj gostiju.

Čim je objavljeno da je Brijatore pozitivan na Covid19, Berluskoni se, kako je bilo saopsteno, preventivno testirao na virus, nije bio zarazen, ali je najnoviji test potvtrdio da je 83 preduzetnik i političar, zaražen Covidom19.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija