• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2020

23:20

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Trudnu prijateljicu namamili na žurku, potom je udarili ciglom u glavu i IŠČUPALI BEBU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Trudnu prijateljicu namamili na žurku, potom je udarili ciglom u glavu i IŠČUPALI BEBU!

Podeli vest

Flaviju Godinju Mafru (24) u devetom mesecu trudnoće njena dobra drugarica sa svojim partnerom namamila na lažnu žurku, gde ju je par udario ciglom u glavu, isekao joj stomak i uzeo dete

Mlada trudnica iz Brazila, Flavija Godinjo Mafra (24) svirepo je ubijena nakon što su joj dugogodišnja prijateljica (26) i njen partner iščupali bebu iz stomaka! Nesrećna Flavija bila je u 36. nedelji trudnoće kad ju je drugarica na prevaru namamila na lažnu žurku, gde ju je njen partner najpre udario ciglom u glavu, da bi joj zatim nožem isekli stomak i izvadili dete. Flavija je iskrvarila na mestu zločina, dok je beba preživela i trenutno je dobro.

HOROR U BOLNICI! Medicinska sestra kupala bebu u VRELOJ VODI, mala Julijana preminula od opekotina!

PRIZNANJE MONSTRUMA IZ VRŠCA ZGROZILO POLICAJCE: Udarao sam bebu u glavu da je smirim!

Kovali plan

Kako javljaju brazilski mediji, Flavijina drugarica, koja je uhapšena zbog ubistva, i sama je zatrudnela u oktobru 2019, ali je pobacila u januaru. Od tada je bila bukvalno opsednuta bebom svoje prijateljice. Zato je svog partnera nagovorila da kidnapuju Flaviju pri kraju trudnoće, da je ubiju i da joj ukradu dete, koje bi potom odgajali kao svoje.

Istraga je pokazala da je par 28. avgusta u gradu Kanelinja u brazilskoj državi Santa Katarina namamio trudnicu na navodnu proslavu u čast njene bebe, koja je trebalo da se rodi mesec dana kasnije. Na žurku je, osim Flavije, bilo pozvano još ljudi, ali je svim gostima u poslednjem trenutku javljeno da se slavlje odlaže. Kad se nesrećna trudnica na dogovorenom mestu pojavila sama, njeni poremećeni prijatelji su je udarili ciglom u glavu, rasekli joj stomak i ukrali bebu.

Foto: Pixabay

Flavijin suprug Valdeli Mafra prijavio je policiji njen nestanak istog dana, da bi potom pronašao ženino unakaženo telo na jednom napuštenom imanju u blizini kuće u kojoj su živeli. Policija je ubrzo privela Flavijine poremećene prijatelje, ali su oni rekli da je trudnica bila na zabavi i da je "otišla s nekim nepoznatim ljudima".

Lekarima bili sumnjivi

Zločin je na kraju otkriven nakon što je monstruozni par sa ukradenom bebom otišao u bolnicu zbog posekotina na leđima koje je dete zadobilo kad je varvarski iščupano iz majčinog stomaka. Par je bebu predstavio kao svoju, ali su lekari odmah posumnjali u tu priču, jer žena nije izgledala kao da se upravo porodila niti su navodni roditelji umeli da objasne kako je dete povređeno. Osoblje bolnice je pozvalo policiju, te je poremećeni par priznao zločin.
- Uhapšena žena je pobacila u januaru, ali je sakrila od okoline da je izgubila dete. Ona i njen partner su se ponašali kao da je sve vreme bila trudna. Istovremeno, žena je očigledno psihički pukla i postala opsednuta drugaricinom trudnoćom. Isplanirala je svirepo ubistvo i izvadila joj bebu iz utrobe - saopštila je brazilska policija.

 

Beba dobila ime Sesilija

Brazilski mediji su objavili da je ukradena beba ženskog pola i da je dobila ime Sesilija. Ona se nalazi u dečjoj bolnici u Florijanopolisu, glavnom gradu Santa Katarine, i u ovom trenutku se oseća dobro. Osim posekotina koje je zadobila tokom porođaja, nema drugih zdravstvenih tegoba. Nakon što se u potpunosti oporavi, biće vraćena ocu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija