• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2020

13:13

HOROR! PROFESORKA  UMRLA OD KORONE ZA VREME NASTAVE! Učenici nisu mogli da joj pomognu

Vesti

HOROR! PROFESORKA UMRLA OD KORONE ZA VREME NASTAVE! Učenici nisu mogli da joj pomognu

Podeli vest

Paola De Simone (46), profesorka istorije na fakultetu 'Universidad Argentina de la Empresa' u Buenos Ariesu srušila se usred on-line predavanja te preminula od posledica korona virusa

Profesorka istorije na fakultetu u Buenos Ajresu u Argentini srušila se i preminula u svojem domu tokom on-line nastave.

Strani mediji pišu kako je Paola De Simone (46) bolovala od koronavirusa, a za vreme predavanja počela se žaliti kako ima problema s disanjem.

Njeni studenti tražili su da im kaže kućnu adresu kako bi mogli pozvati hitnu pomoć, no nije mogla doći do vazduha. "Ne mogu" rekla je nekoliko trenutaka pre nego što se srušila.

O situaciji sa koronavirusom i šta na čeka u novembru čitajte OVDE.

 

 

Nekoliko sati kasnije, njeno beživotno telo pronašao je suprug koji je ujedno i lekar.

De Simone je na društvenim mrežama svakodnevno objavljivala bitku koju bračni par vodi s koronavirusom.

- Veoma je komplikovano. Više od četiri nedelje pozitivna sam na virus, a simptomi ne prolaze. Suprug je zbog cele situacije jako iscrpljen - napisala je.

Jedna od studentkinja Ana Breccia (23) opisala je zadnje trenutke pre nego što se profesorka srušila.

- Čas je započela s time da ima upalu pluća. Videli smo da je u lošijem stanju nego što je bila. U jednom trenutku nije mogla dalje prolaziti kroz prezentaciju niti govoriti. Bilo je strašno - izjavila je studentkinja.

Vest o smrti mlade profesorke pogodila je Argentinu, ali i ceo svet upozoravajući na to da je koronavirus stvaran.

BONUS VIDEO:

OVO JE NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE DANAS VIDETI! Jato sa više od 300 delfina priredilo pravi spektakl!

PRAVI ETNJI HIT, KAO IZ 80-IH! Ana Stanić objavila novu pesmu "Moje"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija