• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.09.2020

21:14

NE SLAŽEM SE SA TRAMPOM ! Glavi američki stručnjak za zarazne bolesti DIGAO GLAS: STASTIKA UZENEMIRAVA!

Vesti

NE SLAŽEM SE SA TRAMPOM ! Glavi američki stručnjak za zarazne bolesti DIGAO GLAS: STASTIKA UZENEMIRAVA!

Podeli vest

Glavni stručnjak vlade SAD za zarazne bolesti Entoni Fauči izjavio je danas da se ne slaže sa ocenom predsednika Donalda Trampa da su SAD prošle najgore s pandemijom korona virusa, rekavši da su statistike uznemirujuće

Fauči, direktor Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti, rekao je da u SAD počinje sezona gripa sa oko 40.000 novih slučajeva dnevno, a broj smrtnih slučajeva u proseku je oko 1.000 dnevno, prenosi AP.

Tramp, koji je priznao da umanjuje ozbiljnost virusa otkako se pojavio početkom ove predsedničke izborne godine, rekao je u četvrtak da veruje da kriza u SAD prolazi.

OD ČEGA ZAVISE REAKCIJE NA RUSKU VAKCINU PROTIV KORONAVIRUSA?! Njen proizvođač POJASNIO SVE DETALJE!

- Ne slažem se s tim, jer, ako pogledate stvar koju ste upravo pomenuli, statistika ... uznemirava - rekao je Fauči na MSNBC.

On je rekao da je važno smanjiti stopu zaraze pre jesenje i zimske sezone kada će ljudi provoditi više vremena u zatvorenom.

Upitan o okupljanjima na otvorenom, Fauči je rekao da su oni "apsolutno" rizični.

- To što ste na otvorenom, ne znači da ste zaštićeni, posebno ako ste u gužvi i ne nosite maske - rekao je Fauči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija