• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2020

10:18

(FOTO/VIDEO) URAGAN "SALI" JURI KA AMERICI! Opsadno stanje na jugoistoku, svi strahuju da se ne ponovi "KATRIN"!

Vesti

(FOTO/VIDEO) URAGAN "SALI" JURI KA AMERICI! Opsadno stanje na jugoistoku, svi strahuju da se ne ponovi "KATRIN"!

Podeli vest

Tropska oluja "Sali" ojačala je i u ponedeljak prešla u uragan i sada preti jugoistoku SAD, upozoravaju američke meteorološke službe


Uragan praćen vetrom snage 150 kilometara na čas mogao bi stići do kopna već danas, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane.

 

 


"Sali", koja se trenutno nalazi na 210 kilometara od ušća Misisipija, mogla bi izazvati porast vodostaja u američkim saveznim državama Luizijana i Alabama, prenosi Rojters.

 

 



Nju Orleans, koji je pre 15 godina pogodio uragan "Katrina", spada u rizično područje.
 

 

"Loše vreme ne smemo olako shvatiti", upozorila je Kej Ajvi, guvernerka Alabame, nakon što je u toj državi koja se graniči sa Floridom, proglasila izvanredno stanje.

 

VIDEO BONUS

OVO SE NE PROPUŠTA! Tačno u 19h samo na Tvin.rs - novi izazov za novinarku Informera u emisiji OVO MORAM DA PROBAM!

MOJA DRAGA NESTALA BEZ TRAGA! E ovo se zove brzina svetlosti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija