• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

19.09.2020

21:23

NISU HTELI VIŠE DA MU DAJU NOVAC! Raskomadao roditelje, majčinu glavu kuvao u loncu! (VIDEO)

Vesti

NISU HTELI VIŠE DA MU DAJU NOVAC! Raskomadao roditelje, majčinu glavu kuvao u loncu! (VIDEO)

Podeli vest

Tridesetdvogodišnji Džoel Gaj Mlađi (32), optužen da je raskomadao svoje roditelje i kuvao glavu svoje majke u loncu punom kiseline kako bi rastopio delove njenog tela, zatražio je da bude pogubljen u slučaju da ga se proglasi krivim

On je ovaj zahtev izrekao u utorak na sudu u Noksvilu u američkoj saveznoj državi Tenesi. Optuženi je ranije ove nedelje dva zahteva uputio sudu, u kojima traži da ga osude na smrt.

BILA JE POZNATA PO KOLAČIMA I ČUDNOM AKCENTU U BRITANIJI! A onda je otkriveno da je Sonja sovjetski špijun, trebalo je da ubije Hitlera, ali je Staljin rekao - NE! (VIDEO)

OVAKVU SVADBU NISTE VIDELI! Nakon divljanja kamionom, mladenci prvu bračnu noć proveli u policijskoj stanici! (VIDEO)

- U slučaju da budem proglašen krivim za ubistvo prvog stepena, dajem slobodu sudu da me osudi na smrtnu kaznu ili doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja - napisao je Gaj.

Uprkos zahtevu za pogubljenjem, Gaj Mlađi nije za sada priznao da je ubio svoje roditelje.

- Ovaj zahtev ne predstavlja priznanje krivice, niti njegov sadržaj treba tumačiti kao dokaz o krivici - dodao je.

Policija okruga Noks smatra da su Džoel Gaj i njegova supruga ubijeni između 25. i 26. novembra 2016. godine. Njihova tela pronađena su raskomadana, a neki delovi tela su bili spakovani u plastične posude.

Gaj Džunior je optužen da je pokušao da se reši dokaza ubistva umakanjem delova tela svojih roditelja u kiselinu. Policija je pronašla glavu njegove majke u loncu koji je stajao na šporetu.

Detektiv Džeremi Makord, koji je vodio istragu o ovom dvostrukom ubistvu, rekao je 2018. godine da je to bilo njegovo "najstravičnije iskustvo u policiji, odnosno u celom životu". Kazao je da je "krvi bilo svuda... na zidovima i na podu".

Prema navodima tužilaca, roditelji su Gaju Junioru nekoliko dana pre ubistva rekli da više neće da mu daju novac. Optuženi je u to vreme živeo u Baton Ružu u Luizijani, ali je tokom Dana zahvalnosti boravio kod roditelja. Likvidirao ih je dan ili dva nakon praznika.

Suđenje Gaju Junioru trebalo bi da počne 28. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija