• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

22.09.2020

13:28

TRAMP PONOVO DOMINIRA! Smislio da ukazom "ukine" Bajedena i spreči ga da se kandiduje za predsednika

Vesti

TRAMP PONOVO DOMINIRA! Smislio da ukazom "ukine" Bajedena i spreči ga da se kandiduje za predsednika

Podeli vest

Mogu da sprečim Džoa Bajdena da se kandiduje! Ovu rečenicu izgovorio je juče predsednik SAD Donald Tramp na predizbornom skupu u Severnoj Karolini, pred pristalicama Republikanske stranke

- Možemo da se šalimo, da igramo igre, možemo da se zabavljamo, ali ne možete da imate ovog tipa za predsednika. Možda ću potpisati izvršnu uredbu da ne možete da ga imate za predsednika - rekao je Tramp, ciljajući na demokratskog rivala.

Tokom skupa, koji je deo predizborne kampanje uoči predsedničkih izbora 3. novembra, Tramp je opisao bivšeg potpredsednika SAD kao "najglupljeg od svih kandidata" i "najgoreg kandidata u istoriji predsedničke politike".

BAJDEN SE DROGIRA?! Tramp želi test na doping pre debate sa protivkandidatom

SKANDAL TRESE AMERIKU! Otkriveno zašto je Bajdenov snimak skinut sa Tvitera (VIDEO)

Više puta Tramp je dovodio u pitanje Bajdenovo mentalno zdravlje nazivajući ga "pospanim Džoom" zbog povremenih nedoslednosti u javnim obraćanjima i čestih lapsusa. Mediji podsećaju da je Tramp više puta rekao da "uspavana demokratska predsednička uzdanica Džo Bajden mentalno nije sposoban da bude na čelu SAD".

Foto: AP PHOTO

S druge strane, kao odgovor tome, Bajden javno iznosi svoju medicinsku dokumentaciju koja ga opisuje kao "zdravu" i "energičnu" osobu.

- Dobio sam debatu s tim tipom. Nikad se ne zna. Dobio je sočnu injekciju u zadnjicu i za dva sata je bio bolji nego ikad pre - naveo je Tramp, ponovivši tvrdnju da bi on i Bajden trebalo da budu testirani na droge, pre nego što se oglase u predstojećim predsedničkim debatama.

Bajden se za Si-En-En obavezao da će biti "potpuno transparentan". Ni on Trampu nije ostao dužan, uzvratio mu je uvredama na omalovažavanje i ismevanje svoje mentalne oštrine.

Trampova predizborna oštrica naglo se zaoštrila početkom septembra, kad je napao američke medije tvrdeći da su pitanja upućena Bajdenu "namenjena detetu". Tramp je nazvao "sramotim" nezgodna ili komplikovana pitanja koja su mu upućivana za razliku od mekog tretmana koji su mediji obezbedili Bajdenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija