• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

23.09.2020

07:00

SVETSKA ELITA U PANICI ZBOG "LOLITA EKSPRESA"! Tužiteljka traži spisak iz dnevnika pilota svih onih koji su putovali sa pedofilom na zloglasno ostrvo!

Vesti

SVETSKA ELITA U PANICI ZBOG "LOLITA EKSPRESA"! Tužiteljka traži spisak iz dnevnika pilota svih onih koji su putovali sa pedofilom na zloglasno ostrvo!

Podeli vest

Generalna tužiteljka Devičanskih ostrva Deniz Džordž zatražila je spisak putnika za svaki let koji je osuđeni seksualni prestupnik i milijarder Džefri Epstajn organizovao svojim privatnim avionom, od 1998. do njegove smrti 2019. godine

Sudski poziv je podneo državni pravobranilac Devičanskih ostrva na kojima je tajkun Džefri Epstajn imao letnjikovac u kome je prema navodima žrtava organizovao zabave sa maloletnicama koje je iskorišćavao za seks sa svojim bogatim prijateljima.

TRAMP, PUTIN, SI, ERDOGAN... Evo šta su svetski lideri rekli na Generalnoj skupptini UN! (VIDEO)

NEMA ALKOHOLA ZA BRITANCE NAKON 22h! Policija i vojska će sprovoditi rigorozne antikorona mere u Velikoj Britaniji!

U sudskom pozivu se traže imena i detalji kontakata svih koji su radili za pilote ili koji su "komunicirali ili posmatrali" Epstajna ili bilo koje putnike povezane sa njim, kao i "žalbe ili izveštaji o potencijalno sumnjivom ponašanju".

- Zapisi koji su podneti sudu učiniće da oni, na koje je Rodžers ukazao, budu označeni pod napomenom", rekao je za štampu izvor iz pravosuđa. "Stvorena je panika među mnogim bogatima i slavnima".

Izvor se osvrnuo na pilota Dejvida Rodžersa, koji je 2009. godine izneo putničke dnevnike iz Epstajnovog privatnog aviona, otkrivajući da su među putnicima bili Princ Endrju, Bil Klinton, Kevin Spejsi, Kris Taker i Naomi Kembel. Žrtve koje su optužile Epstajna za seksualnu trgovinu naglašavaju da ovi dnevnici ne uključuju letove drugog pilota Larija Visoskog, koji je za bivšeg finansijera radio više od 25 godina, leteći svojim avionom 727 - takozvanim "Lolita Ekpresom".

Prema navodima vlasti, Epstajn se obesio u svojoj zatvorskoj ćeliji 10. avgusta 2019. godine, jer ga je čekala zatvorska kazna do 45 godina zbog optužbi za seksualnu trgovinu i pedofiliju.

Međutim, okolnosti njegove smrti izazvale su sumnju da li je zaista počinio samoubistvo, podgrevajući spekulacije da je možda ubijen tako da nije mogao da svedoči protiv svojih visokih prijatelja, uključujući princa Endrjua i Bila Klintona.

Nakon optužbi Virdžinije Đufre, koja je rekla da ju je Epstajn bar tri puta naterao na seks sa vojvodom od Jorka, Bakingemska palata suspendovala je princa Endrjua sa svih kraljevskih i javnih dužnosti, iako Đufreine tvrdnje još nisu dokazane. Ako se u skandalu budu iznela još neka imena takozvane elite, i oni mogu biti suočeni sa istim pritiskom javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Epstajn i rupertova su oz mosada sto je dokszano jevrei lukavo uvlace vazne ljude u negativnosti da bi ih ucenjivali to im je jedna od osnovnih metoda a tyko nesto radio je i je rein broz tito da bi apsolutno kontrolisao vrhovne komunisticke kadrove ali vazno je da su mosad i kgb u mnogo blizem savezu nego sto neko moze da pomisli pa snimci jesu i u moskvi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija