• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2020

09:45

RAZVRAT UŽIVO! Poslanik joj povukao majicu i prionuo na posao... Funkcioner uhvaćen u akciji tokom virtuelne sednice skupštine! (VIDEO)

Vesti

RAZVRAT UŽIVO! Poslanik joj povukao majicu i prionuo na posao... Funkcioner uhvaćen u akciji tokom virtuelne sednice skupštine! (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik u Argentini suspendovan je nakon što je kamera zabeležila kako miluje svoju partnerku, pre nego što joj je delimično povukao majicu naniže, tokom virtuelne sednice donjeg doma kongresa

Tokom specijalne sednice kojoj je nekolicina poslanika prisustvovala uživo, a većina putem video linka, političar Huan Emilio Ameri snimljen je kako sedi sa svojom partnerkom pre nepristojnog čina.

Ubrzo nakon incidenta, koji je postao viralan na intenetu i izazvao nezadovoljstvo javnosti u Argentini, poslanici su glasali za suspendovanje Amerija.

 

 

Ameri je poslanik iz severne provincije Salta u vladajućoj koaliciji. Ameri je za lokalni radio rekao da se oseća loše zbog svega što se desilo. On je dodao da je njegova internet konekcija bila loša i da nije bio svestan da je uhvaćen u intimnom trenutku sa svojom partnerkom, prenosi agencija Rojters.

Vladajuća koalicija je u saopštenju navela da će pozvati komisiju da uskoro odredi konačne sankcije za Amerija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija