• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

13:11

(UZNEMIRUJUĆE SLIKE) PRIZORI IZ KINE ŠOKIRALI PLANETU! Pogledajte šta su uradili KUĆNIM LJUBIMCIMA!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE SLIKE) PRIZORI IZ KINE ŠOKIRALI PLANETU! Pogledajte šta su uradili KUĆNIM LJUBIMCIMA!

Podeli vest

Najmanje 5.000 mrtvih kućnih ljubimaca pronađeno je u logističkom objektu za transport u centralnoj Kini

Životinje su pronađene u kartonskim ili metalnim poštanskim kutijama u stanici logistike Dongking u kineskoj provinciji Henan.

Među mrtvim životinjama su se nalazili zečevi, mačke, psi i zamorčići koji su uginuli jer su bili bez hrane i vode oko nedelju dana. 

Smrt ovih životinja prouzrokovala je greška u komunikaciji u lancu snadbevanja kineske masovne industrije za prehranu.

Foto: Handout/Utopia/Sister Hua

Tek nekoliko stotina životinja je preživelo.

Sister Hua, koja je osnovala grupu za spašavanje životinja "Utopija", opisala je ovaj prizor kao: "Živi pakao". 

Stanica je bila pretrpana ekspres kutijama sa hiljadama uginulih životinja, a celo mesto smrdi na trula tela - rekla je Hua za medije. 

- Životinje su umrle od gušenja, dehidracije i gladi - dodala je ona.

Foto: Handout/Utopia/Sister Hua

Ona je zajedno sa 20 drugih dobrovoljaca sa lica mesta spasila 200 zečeva i 50 pasa i mačaka, a životinje koje su bile u kritičnom stanju odvedene su u veterinarsku kliniku.

- Loša komunikacija unutar brodske kompanije i nedoslednost primene propisa o brodarstvu direktno su doveli do tragedije - rekla je Hua.

Ona je pozvala javnost da udomi preživele životinje i apelovala je na vladu da strožije primenjuje zakone koji se tiču transporta životinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija