• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2020

13:00

ČAS SRPSKOG JEZIKA U JEREVANU! Pojavila se slika iz 2003. godine, zbog onoga što piše na tabli mnogi su zaplakali! (FOTO)

Vesti

ČAS SRPSKOG JEZIKA U JEREVANU! Pojavila se slika iz 2003. godine, zbog onoga što piše na tabli mnogi su zaplakali! (FOTO)

Podeli vest

Jermenin Babken Simonjan studirao je srpski na Beogradskom univerzitetu i od onda voli Srbe, srpski jezik, storiju i to ne krije.

Simonjan je predavao srpski jezik na univerzitetu u Jerevanu i član je Saveza pisaca Jermenije i Udruženja književnika Srbije.

Foto: Printscreen/Reddit

- Na Filološkom fakultetu Lingvističkog univerziteta u Jerevanu od 2003. do 2006. godine vodio sam časove srpskog jezika. Uz jezik moji studenti slušali su zanimljive priče iz istorije srpskog naroda, folklora i književnosti, takođe pesme srpskih autora, srpsku narodnu melodiju. Svi moji studenti znali su da je Kosovo kolevka srpskog naroda. Najbolji dokaz je čas srpskog jezika - napisao je na Redditu i uz to priložio i neverovatnu fotografiju sa svog časa.

Ispod su se nizali komentari:

Foto: Printscreen/Reddit

Profesor Simonjan je veliki prijatelj Srbije i srpskog naroda i često na društvenim mrežama ukazuje na sve važne datume i događaje koji su u vezi sa Srbijom:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Sta bi Srbi rekli da Jermeni dizu spomenik u Jerevanu ratnom zlocincu R. Haradinaju ili H. Taciju. Ono sto je radio tata Hajdar to radi i sin Ilham. Treba dovesti gospodina Tadica da ga on licno rusi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija