• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2020

16:26

OTETA ŽENA NA RUCI NAPISALA PORUKU! Pokazala je krišom bravaru, a onda je policija hitno došla!

Vesti

OTETA ŽENA NA RUCI NAPISALA PORUKU! Pokazala je krišom bravaru, a onda je policija hitno došla!

Podeli vest

Žena iz Jute uspela je da pobegne iz zatočeništva nakon što je napisala "911" na ruci i diskretno je pokazala bravaru, saopštila je policija

Žena je rekla da ju je protiv njene volje držao Grant Nilson Egertsen (45) u njenoj kući u blizini Solt Lejk Sitija, prenosi New York Post.

Ona je rekla kako se Egertsen, koji je imao ključ od kuće, pojavio nenajavljen u četvrtak uveče, ušao unutra i uzeo njen telefon.

- Više puta mu je rekla da ode, ali je on to odbijao i držao ju je u sobi protiv njene volje - saopštile su vlasti, dodajući kako je muškarac pretio da će zapaliti i kuću.

Sledećeg dana pozvao je bravara da promeni bravu na ulaznim vratima, preneli su mediji.

Dok je majstor menjao bravu, žena je na ruci napisala 911 i krišom mu je pokazala. Bravar je nakon toga pozvao policiju i rekao dispečeru da je u kući bio muškarac koji je stajao baš blizu ženi dok je on obavljao posao.

Kada je policajac otišao da istraži o čemu se radi, žena je brzo otvorila vrata i izletela napolje, rekavši policajcu da je Egertsen u podrumu.

Policajac je takođe rekao da je video poruku koju je žena napisala na ruci, a navodno je poslala i dva mejla pokušavajući da dobije pomoć.

Egertsen je uhapšen i optužen za kidnapovanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija