• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/informer.rs

08.10.2020

21:53

ONA JE ČUDOVIŠTE I KOMUNISTA! Tramp bez milosti: Pens je uništio Kamalu, OVO JE NJIHOV NAJVEĆI PORAZ U ISTORIJI!

Vesti

ONA JE ČUDOVIŠTE I KOMUNISTA! Tramp bez milosti: Pens je uništio Kamalu, OVO JE NJIHOV NAJVEĆI PORAZ U ISTORIJI!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp, otkako je izašao iz Vojne bolnice "Volter Rid" u kojoj se lečio od koronavirusa, ne prestaje da se oglašava na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Tviteru, ali i u javnosti uopšte. Kao da želi da nadoknadi nekoliko propuštenih dana. Tako je danas protivnicu senatorku Kamalu Haris, koja bi mogla da postane prva potpredsednica SAD, nazvao - "čudovištem"

On je čak dva puta tako nazvao Kamalu Haris, prenosi "Index.hr".

- Sve što ona kaže je laž. (Majk) Pens ju je uništio - rekao je Tramp za "Foks biznis", dan nakon debate potpredsednika Harisove i Pensa.

Foto: Reuters

TRAMP I BAJDEN SE PRVI PUT SLOŽILI! Oko ovoga su dva predsednička kandidata saglasni!

Kamala Haris, inače prva Afroamerička kandidatkinja, više puta je tokom debate napala vladino upravljanje korona krizom, što je i nazvala "najvećim porazom svih predsedničkih administracija u istoriji zemlje".

Tramp je za nju takođe rekao da je "komunista" i optužio je da "želi da otvori granice kako bi ubice i silovatelji ušli u njihovu zemlju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija