• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

10.10.2020

09:02

KUPATILO JE BILO KAO KLANICA! Hrvat u Nemačkoj ubio brata mačetom, isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Vesti

KUPATILO JE BILO KAO KLANICA! Hrvat u Nemačkoj ubio brata mačetom, isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Podeli vest

U nemačkom gradu Emeringu kod Minhena juče je uhapšem 30-godišnji Hrvat zbog sumnje da je mačetom ubio svog tri godine starijeg brata

Kako piše Ziddojče cajtung, dvojica braće su se posvađala u sredu uveče, a oko četiri ujutru jedan od komšija pozvao je policiju i hitnu pomoć. Oni su u kupatilu stambene zgrade pronašli mrtvog 33-godišnjaka.

"Kupatilo je izgledalo kao klanica", izjavio je za nemački Bild jedan policajac.

Prema pisanju minhenskog lista Ziddojče cajtug, dvojica braće živela su zajedno, a istražitelji pretpostavljaju da je došlo do svađe između njih dvojice i sestre tokom koje je mlađi brat velikim nožem naneo smrtonosne povrede starijem.

Prema izjavama komšija koji žive u ovoj inače mirnoj četvrti, braća su se često svađala otkako im je otac nedavno preminuo. Obojica su bila zaposlena u obližnjoj trgovini. 

Inače, mlađi brat je u sredu slavio rođendan. Jedan prijatelj je ispričao da su te večeri pili puno alkohola. Dodao je i da su se braća često tukla i da su u stanu imali čitav arsenal oružja, od sablji do starih sačmarica.

Jedan komšija je ispričao kako je mlađi brat bio razumniji i pazio je na oca kada on više nije mogao da radi kao vozač autobusa.

"To je vrlo tragično. Obojicu sam video juče i pozdravili smo se na ulici, sve je bilo potpuno normalno", rekao je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija