• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2020

12:31

SLUČAJ KOJI JE UZNEMIRIO LEKARE! Amerikanac je dobio kovid po drugi put, U BOLNICI SE ŠOKIRALI KAD SU VIDELI OVO, sada su poslali OZBILJNO UPOZORENJE svima!

Vesti

SLUČAJ KOJI JE UZNEMIRIO LEKARE! Amerikanac je dobio kovid po drugi put, U BOLNICI SE ŠOKIRALI KAD SU VIDELI OVO, sada su poslali OZBILJNO UPOZORENJE svima!

Podeli vest

Muškarac iz SAD star 25 godina drugi put se zarazio korona virusom sa mnogo opasnijim simptomima nego prvi put, navedeno je u izveštaju lekara


Njemu je bilo potrebno bolničko lečenje nakon što njegova pluća nisu mogla da unesu dovoljno kiseonika u telo, preneo je BBC. Ponovno oboljevanje je retko i on se sada oporavio od Kovid-19.


Studija o infektivnim bolestima Lanset postavlja pitanja o tome koliko se može izgraditi imunitet na virus. Muškarac iz Nevade nije imao poznatih zdravstvenih problema ili imunoloških oštećenja zbog kojih bi bio posebno ranjiv na Kovid-19.

On je 25. marta imao prvi put simptome virusa uključujući upaljeno grlo, kašalj, mučninu, glavobolju i dijareju. Bio je pozitivan na koronu 18. aprila, da bi se oporavio od korona virusa i dva puta bio negativan na test 9. i 26. maja.

On je ponovo imao simptome oboljevanja od Kovid-19 28. maja i to groznicu, glavobolju, vrtoglavicu, kašalj, mučninu i dijareju. Ponovo je bio pozitivan na korona virus 5. juna sa niskim nivoom kiseonika i kratkim dahom, što je lekare posebno zabrinulo i zbog čega su obelodanili ovaj slučaj.

Za sada se čini da je ponovno oboljevanje od Kovid-19 veoma retko, jer je bilo samo nekoliko primera od više od 37 miliona potvrđenih slučajeva. U izveštajima se navodi da su slučajevi koji su zabeleženi u Hongkongu, Belgiji i Holadiji bili blaži tokom ponovong zaražavanja, dok je jedino slučaj u Ekvadoru bio ozbiljniji poput ovog u SAD.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Braca

pre 3 godine

Kasnite Informer, kasnite, Slovenski i Hrvatski portali su ovo objavili jos sinoc... ovo je vaznije od Zadruge, kaj ne????

Miloš

pre 3 godine

Sta je tu njih uznemirilo?! To sto moze pacijent da oboli tri puta za redom? Kod nas u Srbiji ima takvih slucajeva. Naslov za neku vest koju vi objavite nema veze sa tekstom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija