• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2020

08:10

STRAŠNO PROROČANSTVO "VUČJEG NARODA"! Mesec će postati krvavo crven, Severnjača će se pomeriti i početi da šalje misteriozan signal na Zemlju... TO ĆE BITI SAMO POČETAK...

Vesti

STRAŠNO PROROČANSTVO "VUČJEG NARODA"! Mesec će postati krvavo crven, Severnjača će se pomeriti i početi da šalje misteriozan signal na Zemlju... TO ĆE BITI SAMO POČETAK...

Podeli vest

Poni indijanci, među američkim domorocima poznati i kao "vučji narod", bili su poznati kao dobri uzgajivači kukuruza, odlični jahači i lovci na bizone, a jedna od najvažnijih karakteristika plemena bila su zapanjujuće precizna predviđanja budućnosti

Ovo brojno pleme predstavljalo je zapravo konfederaciju četiri plemena na teritoriji sadašnje Nebraske, pre nego što su napustili prapostojbinu i otišli u rezervat u Oklahomi.

Poznato je da su više puta upozoravali naseljenike na predstojeće događaje. Ako u početku nisu verovali, kolonisti su se kasnije uverili u moć proroštva domorodaca, jer se skoro sve što su prorokovali - ostvarilo.

Naslednici Ponija koji danas žive u rezervatu u Oklahomi tokom prošlog veka upozoravali su da su im preci preneli zastrašujuće proročanstvo o poslednjim danima za čovečanstvo.

Prema njihovim rečima, u jednom trenutku Mesec će pocrveneti, što će najaviti kraj sveta. Posle toga, Severnjača će se pomeriti, baš kao i Zemlja, što navodi na zaključak da će se planetarna osa pomeriti. 

Tada će na nebu ljudi videti mnogo meteorita i igru boja na Suncu. Sa Severnjače će dopirati nepoznati misteriozni signal. Hiljade zvezda počeće da padaju na Zemlju i taj dan će biti početak biti kraja istorije čovečanstva i života na našoj planeti, kaže proročanstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija