• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

16.10.2020

23:45

IMAO JE SAMO 18 GODINA! Ovo su prve informacije o napadaču iz Pariza koji je OBEZGLAVIO NASTAVNIKA!

Vesti

IMAO JE SAMO 18 GODINA! Ovo su prve informacije o napadaču iz Pariza koji je OBEZGLAVIO NASTAVNIKA!

Podeli vest

Muškarac kojeg je napadač u predgrađu Pariza danas obezglavio bio je predavač u srednjoj školi i na času je deci pokazivao karikature proroka Muhameda

Osumnjičeni za napad u Parizu u kom je brutalno ubijen nastavnik najverovatnije je imigrant poreklom iz Čečenije koji ima samo 18 godina. Njegovo ime nije objavljeno, a preminuo je nakon što ga je upucala policija.

Muškarac kojeg je napadač u predgrađu Pariza danas obezglavio bio je predavač u srednjoj školi i na času je deci pokazivao karikature proroka Muhameda, preneo je Rojters. Nastavnik je identifikovan kao Samuel P.

Kada je reč o napadaču, o njemu se ne zna mnogo. Iako su pojedini mediji preneli da je možda reč o "besnom roditelju", "Daily mail" prenosi reči izvora iz istrage koji navode da napadač ima "čečensku pozadinu".

"Le Parisien" navodi da je osumnjičeni 18-godišnjak čečenskog porekla i da nije reč o Alžircu rođenom 1992. godine kako je prvobitno objavljeno. Prema nekim navodima, napadač je rođen u Moskvi, ali ruska ambasada i dalje proverava te informacije, piše Sputnik.

Foto: Printscreen youtube

Policija je likvidirala napadača, a tužilac je rekao da istražuje napad koji se dogodio u naselju Konflan Sent-Onorin, predgrađu severozapadno od Pariza.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE PRVI SNIMAK SA MESTA BRUTALNOG UBISTVA U PARIZU! Telo na pločniku, ljudi hladnokrvno prolaze oko njega!

Policija je uočila osumnjičenog napadača, jer je nosio nož na maloj udaljenosti od mesta napada i pucala je na osumnjičenog. Policijski izvor rekao je da su svedoci čuli napadača kako viče "Alahu Akbar" ili "Bog je velik". Portparol policije rekao je da se i te informacije proveravaju.

U Francuskoj je tokom proteklih nekoliko godina zabeležena serija nasilnih napada koje su izveli islamistički ekstremisti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

A zašto se ne objavljuju imena... ni počinioca ni nastavnika? Dve države su prihvatile one najekstremnije Čečenske teroriste nakon što ih je Rusija "smirila" 2009, Francuska i Nemačka. Inače, ovaj je imao tada 7 godina, ali su ga roditelji lepo "vaspitali" u sred Francuske.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija