• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2020

11:28

ŽENA JE POBEGLA IZ CRKVE, UBIO JU JE NASRED ULICE! STRAVIČNI DETALJI MASAKRA U NICI! Terorista zaklao troje, pa ranjen i uhapšen! Makron stiže na lice mesta!

Vesti

ŽENA JE POBEGLA IZ CRKVE, UBIO JU JE NASRED ULICE! STRAVIČNI DETALJI MASAKRA U NICI! Terorista zaklao troje, pa ranjen i uhapšen! Makron stiže na lice mesta!

Podeli vest

Francuska policija je uhapsila napadača iz Nice za koga se sumnja da je nožem ubio tri osobe, od kojih je jednoj ženi u crkvi Notr Damu ovom gradu odsekao glavu

Kako se saznaje, napadač je uzvikivao "alahu akbar" i u katedrali Notr Dam oko 9 sati ujutru je započeo krvavi pir.

Prvoj žrtvi, ženi, prerezan je vrat. Potom je nožem ubio muškarca za koga se veruje da je čuvar crkve. Druga žena je pokušala da pobegne i da se skloni u obližnji kafić, ali je ubijena nasred ulice.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žeral Darmanen rekao je da je u Nici u toku policijska operacija, prenosi Rojters.

Gradonačelnik Nice Kristijan Estrosi naveo je na Tviteru da veruje da je reč o terorističkom napadu kao i da je napadač pre napada uzviknuo "Alahu Akbar".

 

 

- Osumnjičenog napadača ranila je policija tokom privođenja. Živ je i na putu ka bolnici - rekao je Estrosi novinarima.

- Što je mnogo, mnogo je - rekao je gradonačelnik i dodao da je vreme da Francuska definitivno "protera islamo-fašizam sa svoje teritorije".

 

 

Gradonačelnik Nice odmah je otišao na lice mesta, a u Nicu se uputio i francuski predsednik Emanuel Makron.

Istragu o ubistvu sa terorističkom namerom je preuzelo parisko tužilaštvo za borbu protiv terorizma.

Današnji napad usledio je nedugo pošto je muškarac čečenskog porekla u Parizu odrubio glavu francuskom profesoru Samuelu Patiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija