• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

29.10.2020

20:54

KRVNIK IZ NICE BORAVIO JE U ITALIJI, ALI JEDNO NIJE POZNATO! Otkriven identitet Tunižanina KOJI NAPRAVIO MASAKR!

Vesti

KRVNIK IZ NICE BORAVIO JE U ITALIJI, ALI JEDNO NIJE POZNATO! Otkriven identitet Tunižanina KOJI NAPRAVIO MASAKR!

Podeli vest

Teorista Brahim Ausaui koji je ubio tri osobe u katederali u Nici iskrcao se na ostrvu Lampeduza u Italiji 20. septembra ove godine gde je boravio u karantinu a potom prebačen u Centar za smeštaj izbeglica u Bariju 9. oktobra

On je došao iz Tunisa sa ostalim migrantima i on je registrovan na ostrvu.

Ne zna se kako je stigao ilegalno u Francusku, italijanske tajne službe rekonstruišu sva njegova naknadna kretanja od Barija pa na dalje kao i način kako je napustio Centar za smeštaj.

SKANDAL BEZ PRESEDANA! MUSLIMANI IMAJU PRAVO DA KAŽNJAVAJU FRANCUZE! Ova objava je izazvala bes ŠIROM PLANETE, BIVŠI PREMIJER MALEZIJE NIJE BIRAO REČI!

Ovom Tunižaninu, rođenom 29. marta 1999, bilo je uručeno rešenje o repatrijaciji i ostaje za sada enigma kojim se putem i sa kojim sredstvima prebacio u Francusku.

I nije to prvi slučaj da migrant koji se iskrca u Italiju potom postane protagonista strašnog terorističkog čina, kao što je onaj za Božić u Berlinu 2016. godine koji je počinio takođe Tunižanin Anis Amri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija