• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

06.11.2020

16:39

OGLASILA SE I IVANKA TRAMP PA PORUČILA: Ovo ne bi trebalo da bude kontroverzno!

Vesti

OGLASILA SE I IVANKA TRAMP PA PORUČILA: Ovo ne bi trebalo da bude kontroverzno!

Podeli vest

Ćerka Donalda Trampa oglasila se danas na svom Tviter nalogu

- Svaki zakoniti glas treba brojati. Svaki nelegalni ne bi trebalo brojati. Ovo ne bi trebalo da bude kontroverzno. Ovo nije stranačka izjava - slobodni i pošteni izbori su temelj naše demokratije - napisala je Ivanka Tramp.

Ranije danas oglasili su se i ljudi iz Trampovog izbornog štaba, i  poručili da "izbori još uvek nisu gotovi".

- Izbori nisu gotovi, lažnje projekcije Bajdena kao pobednika se pojavljuju, a rezultati u četiri države su daleko od konačnih - kaže Met Morgan, glavni Trampov savetnik u kampanji.

On je istakao da će verovatno biti ponovnog brojanja u Džordžiji i dodao da je u Pensilvaniji zabeleženo mnogo neregularnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRAMPOV ŠTAB: Ovi izbori još nisu gotovi!
Planeta

TRAMPOV ŠTAB: Ovi izbori još nisu gotovi!

Pošto je demokratski kandidat Džo Bajden preuzeo vođstvo u Pensilvaniji, jednoj od ključnih država za pobedu na izborima, štab republikanskog kandidata Donalda Trampa oglasio se porukom da "izbori još nisu gotovi"

06.11.2020

16:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija