• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2020

15:09

KATASTROFA U AUSTRIJI! 8.241 novozaraženi i 37 preminulih, ZAKLJUČAVANJE NIJE DALO REZULTATE!

Vesti

KATASTROFA U AUSTRIJI! 8.241 novozaraženi i 37 preminulih, ZAKLJUČAVANJE NIJE DALO REZULTATE!

Podeli vest

U Austriji je danas zabeležen novi rekord u dnevnom broju novozaraženih virusom korona, koji je, u poslednja 24 sata, dostigao cifru od 8.241

U ovoj nedelji Austrija je u tri navrata "probila" rekord, najpre prešavši broj od 6. 000, a prekjuče i 7. 000.

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc još pre više nedelja ukazivao je da će zdravstveni sistem Austrije biti u problemu kada dnevni broj novozaraženih pređe 6. 000.

Takođe, Austrija je od utorka uvela drugo "zaključavanje" sa policijskim časom od 20 do šest ujutro. "Zaključavanje" za sada nije dalo željene efekte, te se očekuje da će austrijska vlada najkasnije u petak razmatrati dalje pooštravanje mera.

U poslednja 24 sata preminulo je 37 osoba, tako da ukupan broj umrlih od kovida iznosi 1.371. Od početka epidemije u Austriji, krajem februara, na korona virus pozitivno je testirano 147.220 osoba, od kojih je 88.273 izlečeno.

Trenutno u Austriji ima 57.035 aktivno obolelih, od kojih je 3.006 hospitalizovano, a 432 se nalazi na intenzivnoj nezi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija