• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2020

18:10

(VIDEO) OGLASIO SE BAJDEN! U prvoj poruci obratio se TRAMPOVIM GLASAČIMA!

Vesti

(VIDEO) OGLASIO SE BAJDEN! U prvoj poruci obratio se TRAMPOVIM GLASAČIMA!

Podeli vest

Počastvovan sam što ste me izabrali da vodim zemlju, rekao je Džo Bajden u svom prvom obraćanju nakon što je nezvanično proglašen za predsednika Amerike

- Biće teško, ali obećavam vam: Biću predsednik svih Amerikanaca - bilo da ste glasali za mene ili ne. Verujte mi - dodao je Bajden.

 

 

On je rekao da je kampanja završena i da je sad vreme da "gnev i oštru retoriku ostavimo iza za sebe i ujedinimo se kao nacija".

- Vreme je da se Amerika ujedini i da zaceli rane. Mi smo Sjedinjene Američke Države. I ne postoji ništa što ne možemo da uradimo ako smo zajedno - prenosi AP Bajdenovu izjavu.

On nije pomenuo svog protivnika, aktuelnog predsednika Donalda Trampa.
 

Podsećamo, Bajdena su američki mediji proglasili pobednikom, a više o tome pročitajte OVDE.

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO! Oglasio se Tramp!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija