• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

11.11.2020

08:00

MARIJA SE SAKRILA ISPOD TELA ŽRTVE I PREŽIVELA MASKR: Ušao je u sobu, rekao "hajde da se igramo" pa počeo da puca! (VIDEO)

Vesti

MARIJA SE SAKRILA ISPOD TELA ŽRTVE I PREŽIVELA MASKR: Ušao je u sobu, rekao "hajde da se igramo" pa počeo da puca! (VIDEO)

Podeli vest

Mlada Ruskinja, koja je preživela masakr proteklog vikenda u Jekaterinburgu, a u kojem su tri osobe ubijene, rekla je da se od napadača sakrila ispod tela jedne od žrtava

Marija Kosinceva (16) "pravila se mrtva" čak četiri sata nakon što je napadač Dmitrij Zaharov (34) otvorio vatru na pristutne tokom žurke, koja je održana u njegovom stanu u gradu u centralnoj Rusiji u petak uveče.

Zaharov je navodno ubio tri osobe i četvrtu povredio, a onda je izvršio samoubistvo pre dolaska policije, prenosi RT.

Mlada Ruskinja u intervjuu za medije rekla je kako je Zaharov ušao u sobu naoružan mitraljezom, rekao "hajde da se igramo" i počeo da puca na goste.

Kako je rekla, Zaharov je upucao njenu prijateljicu Polinu, a onda svog prijatelja Antona, koji je pao na Mariju i zaklonio je.

- Mislio je da nas je oboje pogodio - rekla je devojka.

Nakon toga je otišao u kuhinju, a Marija je rekla kako su iz nje odjeknula još dva pucnja, a onda ubrzo i treći.

Zaharov je poslednji hitac ispalio u sebe.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i pronašla devojku kako se krije iza tela.

Tokom krvavog pohoda Zaharov je ubio svoje prijatelje, Olega Bregmeva (36) i Antona Anisimova (32), kao i Marijinu drugaricu Polinu Bardinu (18).

Treća devojka Viktorija Paustovskaja (17) pogođena je u grudi i nalazi se u kritičnom stanju u bolnici.

Kosinceva tvrdi da su ona i njene drugarice namamljene u stan nakon što su videle objavu Zaharova na lokalnoj oglasnoj tabli.

Istraga policije u Jekaterinburgu je u toku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija