• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.11.2020

18:43

MIŠEL BI ME OSTAVILA! Barak Obama ponudio pomoć Bajdenu, ALI JEDNA STVAR NE DOLAZI U OBZIR!

Vesti

MIŠEL BI ME OSTAVILA! Barak Obama ponudio pomoć Bajdenu, ALI JEDNA STVAR NE DOLAZI U OBZIR!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je danas da ne bi prihvatio mesto u administraciji svog nekadašnjeg potpredsednika a sada izabranog predsednika SAD Džoa Bajdena

On je u intervjuu za Si-Bi-Es odgovarajući na pitanje kako će pomoći Bajdenu kad on preuzme dužnost u januaru, rekao da Bajdenu ne trebaju njegovi saveti.

OBAMA PRVI PUT PROGOVORIO O IZBORNOJ KRAĐI U SAD! Ovo je direktno na Trampov račun!


- Pomoći ću mu na svaki mogući način. Ne planiram da ođednom počnem da radim kao član kabineta Bele kuće ili tako nešto - rekao je Obama.

Na pitanje da li bi razmislio o funkciji u administraciji, rekao je da neke stvari nikad ne bi uradio zato što bi ga supruga Mišel odmah ostavila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija