• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.11.2020

15:28

PUTIN OTKRIO PLAN ZA BORBU PROTIV KORONA VIRUSA! Teško je, ali znamo šta ćemo da uradimo!

Vesti

PUTIN OTKRIO PLAN ZA BORBU PROTIV KORONA VIRUSA! Teško je, ali znamo šta ćemo da uradimo!

Podeli vest

Situacija sa korona virusom u Rusiji je pod kontrolom, iako je teška u nekim regijama, rekao je danas predsednik Vladimir Putin

- Sve u svemu, situacija nije laka u zemlji, ali možemo da se nosimo sa njom. U isto vreme, hajde da budemo direktni, u nekim oblastima situacija je teška - izjavio je Putin, a preneo TASS.

On je ukazao da raste broj novoinficiranih korona virusom, a time i broj težih slucajeva, koji izazivaju smrtni ishod.

- Ne treba da budemo opušteni zbog relativno niskih brojki u nekim regijama. Naprotiv, to samo može da donese pitanje da li su dijagnostike tačne i pravovremeno urađene, kao i da li su bolnice spremne da se bore sa virusom - dodao je Putin.

Ruski predsednik je dodao da vlasti "znaju kako da zaustave širenje korona virusa, kao što su to uradile na početku izbijanja pandemije".

- Prošli smo kroz sve ovo na proleće, znamo šta treba da radimo. Organizovali smo se. Vakcine se pojavljuju. Ima dovoljno informacija o tome šta treba uraditi u slučaju infekcije. Ne sme nas ništa omesti u lečenju ljudi, ni po koju cenu - dodao je Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MEDVEDEV: Pravićemo između 100.000 i milion vakcina mesečno
Planeta

MEDVEDEV: Pravićemo između 100.000 i milion vakcina mesečno

Ruska vlada razmatra da ponudi istraživackom centru "Gamaleja" da bude odlučujući faktor u proizvodnji i razvitku vakcine protiv korona virusa, izjavio je danas zamenik ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev, dodavši da bi Rusija mogla za početak da mesečno pravi između 100.000 i milion doza.

12.11.2020

21:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija