• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

20.11.2020

12:10

AMERIKA BRUJI O PEHU TRAMPOVOG ADVOKATA! Đulijanija usred konferencije o krađi izbora zadesio MALER, nasmejao se i Trampov tim! (VIDEO)

Vesti

AMERIKA BRUJI O PEHU TRAMPOVOG ADVOKATA! Đulijanija usred konferencije o krađi izbora zadesio MALER, nasmejao se i Trampov tim! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom konferencije koju su održali predstavnici kampanje predsednika Donalda Trampa kojoj je prisustvovao i Rudi Đulijani, lični advokat predsednika Trampa, desila se neobična stvar

Rudi Đulijani je na konferenciji koja je trajala oko sat vremena izneo optužbe na račun pobede Džoa Bajdena. Zbog toplote Đulijani je počeo da se znoji i niz deo lica mu je curila tamna farba za kosu.

 

 

Pošto su svi konstatovali da se 76-godišnji Rudi Đulijani farba, nastalo je komešanje ljudi na sastanku uz neskriveni smeh. 

Đulijani je više puta obrisao čelo, a tamno smeđe pruge počele su da mu se slivaju niz obraze. O celom događaju bruje društvene mreže, a nasmejali su se i prisutni na konferenciji.

Trampov tim uhvaćen je kako preko mikrofona raspravlja o Rudijevoj boji za kosu koja mu teče niz lice.

Đulijani je bio tužilac i gradonačelnik Njujorka pre nego što je počeo da radi sa Trampovim timom, trenutno vodi tim od pet advokata koji se bore protiv rezultata izbora u SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija