• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

26.11.2020

11:33

PUTIN SA ČISTAČICOM NAVODNO IMA VANBRAČNU ĆERKU! Sa Svetlanom bio u vezi nekoliko godina, sada je ona milionerka?!

Vesti

PUTIN SA ČISTAČICOM NAVODNO IMA VANBRAČNU ĆERKU! Sa Svetlanom bio u vezi nekoliko godina, sada je ona milionerka?!

Podeli vest

Vladimir Putin navodno ima vanbračnu ćerku koju drži u najvećoj tajnosti, a koju je rodila bivša spremačica Svetlana Krivonogi, koja je, u međuvremenu, pod njegovim patronatom postala milionerka

Kako navodi britanski tabloid Dejli mejl, pozivajući se ruski sajt Proekt, Putinova ćerka ima 17 godina i zove se Jelisaveta Vladimirovna. Ona je, navodNo, plod višegodišnje ljubavne romanse Putina i Svetlane Krivonogi.

Izvori ruskog sajta navode da su Putin i Svetlana započeli vezu devedesetih, dok je ona bila spremačica, a on oženjeni šef FSB-a, pre nego što su se razišli negde početkom 2000-ih, nakon što se Jelisaveta rodila.

Podaci sugerišu da je Svetlana rođena u Sankt Peterburgu 1975. godine. Tokom kasnih 90-ih radila je kao spremačica u prodavnici u blizini svoje kuće, dok je studirala na Univerzitetu za ekonomiju i finansije, na Odeljenju za međunarodne ekonomske odnose. Diplomirala je 2000. godine, a ubrzo potom se sa majkom iz stana preselila u novo prebivalište na elitnom Kamenom ostrvu kod Sankt Peterburga. 

Otprilike u isto vreme smatra se da je postala vlasnica vrednih deonica, posebno onih u Banci Rusije. Tri godine kasnije, Svetlana je rodila ćerku Jelisavetu - koja nema oca navedenog u svom rodnom listu, navodi sajt Proekt. 

Dva izvora bliska Svetlani rekla su da je Putin bio njen misteriozni dobrotvor i da je njihova veza započela krajem devedesetih, a završila se sredinom 2000-ih, po rođenju Jelisavete.

 

 

Svetlana sada uživa u svojoj kući u Sankt Peterburgu, kao i na imanjima u Sočiju i Moskvi, čija se ukupna vrednost procenjuje na 11 miliona dolara. Takođe se smatra da je vlasnik većinskog udela u još nekoliko velikih kompanija. Prema Proektu, ćerka Jelisaveta koristi lažno prezime i pod tim imenom ima nekoliko profila na društvenim mrežama.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je tvrdnje o bilo kakvoj povezanosti Svetlane Krivonogi i njena ćerke sa Putinom.

Podsetimo, Putin je bio oženjen suprugom Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom od 1983. do razvoda 2013. godine, a smatra se da par ima dve ćerke. Jedna je plesačica Katerina Tihonova, a druga doktorka Marija Voroncova. Podarile su mu i unuke. Međutim, Putin nikada nije javno obelodanio identitet svojih ćerki.

Sada se smatra da je u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (37) sa kojom, navodno, ima dvoje dece.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ko javlja

pre 3 godine

Јавља ТАНЈУГ или СИ ЕН ЕН или БИ БИ СИ?! У сваком случају вест је ,,тачна"!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija