• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

29.11.2020

10:19

OČAJNIČKI POTEZI MILOVACA! Krivokapić: Žalim zbog proterivanja, radićemo na "ozdravljenju odnosa" sa Srbijom

Vesti

OČAJNIČKI POTEZI MILOVACA! Krivokapić: Žalim zbog proterivanja, radićemo na "ozdravljenju odnosa" sa Srbijom

Podeli vest

Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić izjavio je danas da žali zbog proterivanja ambasadora Srbije i dodao da će nova vlada raditi na "ozdravljenju odnosa" sa Srbijom i promociji dobrosusedske politike s Beogradom

On je to napisao na svom Tviteru povodom proglašenja ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića za personu non grata i njegovog proterivanja iz Podgorice, i istakao da odlazeći režim ni u svojim poslednjim danima ne preza od polarizacije društva i produbljivanja podela.

Krivokapić je rekao da takvi potezi nisu u duhu evropskog puta i dobre regionalne saradnje prijateljskih država.

- Nova vlada će raditi na ozdravljenju odnosa Crne Gore sa Srbijom, promovisaćemo istinski dobrosusedsku politiku s Beogradom, kao i sa svima u regionu, po principu suverenosti, nezavisnosti i nemešanja u unutrašnje stvari drugih država. Uzajamno poštovanje biće naša mera - rekao je Krivokapić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

cekaj bre,proterali crnogorca iz crne gore,koji je predstavljao SRBIJU,pa ko je bre ovde lud i ko nas sve predstavlja,pa to je neverovatno,ej SRBIJO medju sljivama,a mi odma proterali TARZANA,sve u svemu ,da sumiramo,proterana dva crnogorca.....

deda Raša

pre 3 godine

Eee moj Krivokapiću, posle boja skopljem u trnje. Hrabrost se ispoljava u onome šta treba činiti, a kukavičluk u onome što činimo po želji drugih. Izgleda da ni vi niste daleko od Mila i da vam je Milo ostavio amanet, gde ja stadoh ti produži. Nego, reci ti nama čoče ko vam servira ovakve projekte protiv Srba?

Milan

pre 3 godine

Kad su još bili izbori a vi i dalje pljujete po Srbiji. Sramoto Balkana. Briga mene ko je to uradio u detaljima. Za mene je to uradila zvanična Crna Gora. O kakvom uzajamnom ppoštovanju govorite kad ste dozvoli proterivanje ambasadora Srbije. Treba da budete manji od makovog zrna i da se izvinjavate. Narod Crne Gore je 30 godina držao na vlasti onog, ime mu se ne spominjalo a taj i sad čvrsto drži vlast. Šta više hoćete i o kakvom uzajamnom poštovanju govorite? Priznajete i dalje otimačinu teritorije Srbije a hoćete uzajamno poštovanje, proterujete ambasadora Srbije jer je izneo istorijske činjenice a hoćete uzajamno poštovanje. Od mene ga više nemate. Tražite poštovanje cronogorske državnosti? Pa to vam nikad niko iz Srbije nije sporio. Uneli ste svoju državnost i krunu voljom svojih predaka pa pljujete po toj činjenici posle 100 godina a nas optužujete za, nejasno je šta. Ni do kolena državi Srbiji niste. Da ja vodim politiku ove države bio bih vrlo rezervisan prema Crnoj Gori kad ovako postupa dugi niz godina a tako i nastavlja. Propagirate promene a to je samo kozmetika namenjena naivnoj srpskoj raji u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija